Τζένιφερ Λόπεζ: Ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

Το αποκάλυψαν με μία κοινή δήλωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τζένιφερ Λόπεζ: Ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ

Οι φήμες που ήθελαν να πέφτουν τίτλοι τέλους στη σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ επιβεβαιώθηκαν μέσα από μία επίσημη ανακοίνωση που έκανε στα μέσα το ζευγάρι, στην οποία ξεκαθάρισε πως επιλέγουν να μείνουν φίλοι.

Τα πρώτα σχόλια περί χωρισμού του ζευγαριού ήρθε λίγο μετά την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν. Οι δυο τους έκαναν μεγάλες προσπάθειες για να σώσουν τη σχέση τους ωστόσο δεν τα κατάφεραν και αποφάσισαν να ανακοινώσουν την απόφασή τους.

Η δήλωση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Άλεξ Ροντρίγκεζ για τον χωρισμό τους

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτεροι ως φίλοι και ανυπομονούμε να μείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον και τα παιδιά του άλλου. Σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά λόγια και την υποστήριξη», έγραψε το “Today”.

Τζένιφερ Λόπεζ χωρισμός

Λίγα λόγια για την προσωπική ζωή της Τζένιφερ Λόπεζ

Στα γυρίσματα της ταινίας «Blood and Wine» γνώρισε τον Οχάνι Νόα και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 1997 αλλά ύστερα από περίπου ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 1998, πήραν διαζύγιο.

Τον Σεπτέμβριο του 2001, παντρεύτηκε τον χορευτή Κρις Τζαντ αλλά κι αυτός ο γάμος είχε άδοξο τέλος, αφού τον Ιούνιο του 2002, χώρισαν. Έπειτα, έκανε σχέση με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ, με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002 και τελικά χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2003.

Τζένιφερ Λόπεζ σχέση

Τον Ιανουάριο του 2004, ξεκίνησε τη σχέση της με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι (με τον οποίο γνωρίζονταν ήδη από το 1999) και λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη όπου και ζούσαν. Τον Νοέμβριο του 2007, το ζευγάρι ανακοίνωσε από κοινού την εγκυμοσύνη της Λόπεζ, και τελικά στις 22 Φεβρουαρίου 2008, γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Έμα Μάριμπελ και τον Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο του 2011.

Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Αύγουστο του 2016, είχε μια on-off σχέση με τον χορευτή Κάσπερ Σμαρτ.

Τον Φεβρουάριο του 2017 ξεκίνησε τη σχέση της με τον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ. Τον Μάρτιο του 2019, αρραβωνιάστηκαν, ενώ το 2021 χώρισαν.