Jennifer Lopez - Lady Gaga: Η εμφάνιση τους στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν

Εντυπωσιακές ερμηνείες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Jennifer Lopez - Lady Gaga: Η εμφάνιση τους στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν

Ορκίστηκε σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου η 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και η Jennifer Lopez με την Lady Gaga τραγούδησαν προς τιμήν του.

Μια πολύ σημαντική στιγμή για την Αμερική και τον πλανήτη ήταν η σημερινή ακόμη και αν η ορκωμοσία ήταν διαφορετική λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Lady Gaga τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο με μια εντυπωσιακή σκηνική παρουσία ενώ η Jennifer Lopez έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο κατάλευκο σύνολο της. Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρη της ορκωμοσία.

Δείτε τις ερμηνείες της Lady Gaga και της Jennifer Lopez

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει ολόγυμνη και "ρίχνει" το ίνσταγκραμ - Η φωτογραφία των 5 εκατ. like!

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι παγκοσμίως γνωστό πως διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα παρά το ότι είναι 51 χρόνων. Η τραγουδίστρια φροντίζει για την εξωτερική της εμφάνιση και με κάθε της φωτογραφία γίνεται χαμός. Ο πανικός όμως που έγινε με την τελευταία γυμνή της φωτογραφία δεν έχει ξαναγίνει!

Η Τζένιφερ πόζαρε εντελώς γυμνή για να ανακοινώσει το νέο της single, «In The Morning». Η ίδια μοιράστηκε την εντυπωσιακή φωτογραφία που κόβει την ανάσα στο Instagram που μετρά ήδη πάνω από 5 εκατ. likes.

Στα σχόλια έγινε πανζουρλισμός και οι κοινοποιήσεις της φωτογραφίας της δεν σταματούσαν με τους φανς της να έχουν πάθει τρέλα! Όλοι μιλάνε για το φαινόμενο "Λόπεζ" αν και η ίδια έχει αποκαλύψει πως γυμνάζεται αρκετά και προσέχει πολύ τι τρώει. Άλλωστε σε κάθε της show χρειάζεται πολλή αντοχή για τα χορευτικά και τα ακροβατικά της!

τζένιφερ λοπεζ