«Το πρόβλημά μου δεν ήταν...» - Ο Χάρης Βαρθακούρης ξεκαθαρίζει για τη φημολογούμενη κόντρα με Γκουντάρα - Κάκκαβα

Οι δηλώσεις του στο Πρωινό

Σήμερα, Δευτέρα 13/6, ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό ήταν. Όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση κάποια στιγμή στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα αλλά έκανε και μία αποκάλυψη για τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη για Γκουντάρα και Κάκκαβα

«Δεν θα πω ψέματα. Δεν υπάρχει καμία κόντρα με το ζεύγος επί προσωπικού», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης και αναφέρθηκε στη συνέχεια το θέμα με τον λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram.

Expand player

Ο Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε επίσης: «Το πρόβλημά μου δεν ήταν με το ζεύγος, αμφιβάλλω αν είχαν γνώση επί του θέματος, ήταν με τον όποιο πήρε αυτή την απόφαση. Δεν πήρα τον δικηγόρο μου, εξέφρασα την άποψή μου.

Ρε φίλε, κάνε ένα καινούργιο λογαριασμό, ξεκινήστε από το μηδέν. Εμένα δεν με νοιάζει ότι μου πήρες τους followers γιατί δεν ήταν δικοί μου, μου έσβησες τις αναμνήσεις μου.

Ξαναλέω ότι είμαι σίγουρος ότι Γκουντάρας και Κάκκαβα δεν είχαν γνώση για το θέμα, δεν τους αφορούσε. Δεν τους ανέφερα ποτέ, δεν τους έχω πιάσει στο στόμα μου στο συγκεκριμένο, ποτέ δεν είπα κάτι, ούτε ταγκ τους έκανα. Μια φορά τους έκανα ταγκ για να τους ευχηθώ “καλή επιτυχία” στο Big Brother».

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε επίσης στον Γιώργο Λιάγκα: «Ξέχασες ότι είχαν κάνει και το Big Brother και δεν είσαι ο μόνος. Είμαι σίγουρος ότι και οι ίδιοι επιθυμούν να το ξεχάσουν».

Οι αποκαλύψεις του Βαρθακούρη στο πλατό του «Πρωινό» για την παρουσίαση του Big Brother

Ο Βαρθακούρης πρόσφατα απέρριψε την πρόταση που του είχε κάνει πολύ γνωστό ριάλιτυ για να συμμετάσχει μαζί με τον καλό του φίλο Γιάννη Βαρδη, ωστόσο όπως είχε πει και τότε στη συνέντευξή του οι λόγοι ήταν κατά βάση ιατρικοί και το συζήτησε πριν πει το μεγάλο όχι.Αρχικά κλήθηκε να αποκαλύψει τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και το παρασκήνιο πίσω από το ρόλο του ως παρουσιαστής στο Big Brother:

«Δεν έχω κάποια πρόταση τηλεοπτική και δεν με απασχολεί. Δεν θέλω να σχολιάσω reality, δεν με αφορά και δεν τα βλέπω. Όταν μου έγινε η πρόταση για το Big Brother είπα να το δοκιμάσω. Είχα και πιο εύκολες προτάσεις, κυρίως για κριτής το οποίο το σνόμπαρα. Επέλεξα την πιο δύσκολη για μένα, αυτή που θα συζητηθεί. Κάτι που γρήγορα αντιλήφθηκα ότι δεν μου αρέσει. Άρχισε να με παίρνει από κάτω από τη δεύτερη εβδομάδα. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Κρητικό άρχισε να δέχεται πυρά η εκπομπή και πήρε και μένα η μπάλα. Ο κόσμος νομίζει ότι εσύ κινείς τα νήματα. Μου έστελναν κατάρες για μένα και τα παιδιά μου.

Από ένα σημείο δεν έβλεπα καν την εκπομπή που παρουσίαζα. Η εντολή που δέχτηκα και τελικά αυτό ισχύει για όλους τους παρουσιαστές του Big Brother είναι ότι απαγορεύεται να πάρω θέση. Είχα όρο στο συμβόλαιο μου ότι μπορώ να διαλέξω τους σχολιαστές δίπλα μου. Υπήρχε μια λογοκρισία» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης για το ριάλιτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν αρνήθηκα αμέσως γιατί...» - Ο λόγος που ο Χάρης Βαρθακούρης απέρριψε το Asia Express

Με θέα την θάλασσα και τεράστια πισίνα - Υπερπαραγωγή το εξοχικό Αντελίνας και Χάρη Βαρθακούρη στην Επίδαυρο