«Εδώ και κάποιους μήνες η Αντελίνα...» - Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για τη σύζυγό του

Όλα όσα ανέφερε για την αλλαγή στην έμφανισή της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Εδώ και κάποιους μήνες η Αντελίνα...» - Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για τη σύζυγό του

Τη Δευτέρα 13/6 καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή του Πρωινού ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος πρόσφατα απέρριψε την πρόταση που του είχε κάνει πολύ γνωστό ριάλιτυ για να συμμετάσχει μαζί με τον καλό του φίλο Γιάννη Βαρδή. Ο τραγουδιστής, μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σύζυγό του, Αντελίνα, για την οποία έκανε και μία αποκάλυψη. Αναφέρθηκε, επίσης, και στην παρουσίαση του Big Brother.

Η δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα

«Όταν έγινε ξανθιά, το έκανε σταδιακά αλλά στην αρχή δεν την αναγνώρισα. Εδώ και κάποιους μήνες η Αντελίνα έχει γυρίσει στο χρώμα της. Είναι πιο υγιές τώρα το μαλλί της που γύρισε στο μελαχρινό. Την γουστάρω περισσότερο τώρα από ότι όταν ήταν ξανθιά» αποκάλυψε για την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η διαφορά ηλικίας της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

Ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια με δύο κοριτσάκια -δείτε εδώ μια τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού-.

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013, την ημέρα των γενεθλίων του πρώτου. Μάλιστα, τα χρόνια που τους χωρίζουν είναι αρκετούτσικα, αλλά δεν τους φαίνεται καθόλου.

Συγκεκριμένα, η Αντελίνα Βαρθακούρη γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1984. Είναι 37 ετών. Έχει ύψος 1,64. Ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδελαΐδα, και το πατρικό της, Τελώνη.

Ο μπαμπάς της είναι γεννημένος στην Αθήνα, αλλά ο παππούς απ΄ την Ιεράπετρα της Κρήτης, με ρίζες απ΄ το Αϊβαλί. Η γιαγιά της, με ρίζες από την Ιταλία και Μικρά Ασία. Η μαμά και η οικογένεια της με καταγωγή από το Λυγουριό Αργολίδας. Σπούδασε Νομική στην Ιταλία και αποφοίτησε το 2007. Με τον Χάρη Βαρθακούρη παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013, την ημέρα των γενεθλίων του. Έχουν δυο κόρες: Tη Μελωδία- Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντία.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

Ο Χάρης Βαρθακούρης γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1975 στην Αθήνα με γονείς τον Γιάννη Πάριο και τη Ντίνα Μαρκοπούλου. Έχει έναν ακόμα ομόαιμο αδερφό, τον Θανάση, και δύο ακόμα ετεροθαλείς αδελφούς, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του.

Ο Χάρης, λόγω του πατέρα του, οικειοποιήθηκε από πολύ μικρός την μουσική, στην οποία αργότερα συνειδητοποίησε και την κλίση του. Η πρώτη επίσημη επαφή του με την μουσική συνέβη όταν ήταν δέκα ετών όταν συνέθεσε και ερμήνευσε -με τον πατέρα του- το τραγούδι του ‘Πιο καλή η μοναξιά‘. Το 1992 ο Χάρης πήγε στην Βοστώνη για να σπουδάσει Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη μουσική και επέστρεψε το 1994 με έτοιμη την μουσική για τον καινούργιο δίσκο του Γιάννη Πάριου “Παρέα Με Το Χάρη” που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1995. Το 2010, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη, με την οποία γνωρίστηκαν μέσω Facebook.

Έτσι, το ζευγάρι έχει διαφορά 9 χρόνια!