''Είχα όρο στο συμβόλαιο μου ότι...'' - Αποκαλυπτικός ο Χάρης Βαρθακούρης για το «Big Brother»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Πρωινό»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είχα όρο στο συμβόλαιο μου ότι...'' - Αποκαλυπτικός ο Χάρης Βαρθακούρης για το «Big Brother»

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε νωρίς την Δευτέρα 13/6 ο Χάρης Βαρθακούρης για να παραχωρήσει συνέντευξη στο Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά. Αυτή ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική αφού ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την παρουσίαση του Big Brother, την «κόντρα» με το ζεύγος ΓκουντάραςΚάκκαβα αλλά και τη σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο Βαρθακούρης πρόσφατα απέρριψε την πρόταση που του είχε κάνει πολύ γνωστό ριάλιτυ για να συμμετάσχει μαζί με τον καλό του φίλο Γιάννη Βαρδη, ωστόσο όπως είχε πει και τότε στη συνέντευξή του οι λόγοι ήταν κατά βάση ιατρικοί και το συζήτησε πριν πει το μεγάλο όχι.

Αναλυτικά οι αποκαλύψεις του Βαρθακούρη στο πλατό του «Πρωινό»

Αρχικά κλήθηκε να αποκαλύψει τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και το παρασκήνιο πίσω από το ρόλο του ως παρουσιαστής στο Big Brother:

«Δεν έχω κάποια πρόταση τηλεοπτική και δεν με απασχολεί. Δεν θέλω να σχολιάσω reality, δεν με αφορά και δεν τα βλέπω. Όταν μου έγινε η πρόταση για το Big Brother είπα να το δοκιμάσω. Είχα και πιο εύκολες προτάσεις, κυρίως για κριτής το οποίο το σνόμπαρα. Επέλεξα την πιο δύσκολη για μένα, αυτή που θα συζητηθεί. Κάτι που γρήγορα αντιλήφθηκα ότι δεν μου αρέσει. Άρχισε να με παίρνει από κάτω από τη δεύτερη εβδομάδα. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Κρητικό άρχισε να δέχεται πυρά η εκπομπή και πήρε και μένα η μπάλα. Ο κόσμος νομίζει ότι εσύ κινείς τα νήματα. Μου έστελναν κατάρες για μένα και τα παιδιά μου.

Από ένα σημείο δεν έβλεπα καν την εκπομπή που παρουσίαζα. Η εντολή που δέχτηκα και τελικά αυτό ισχύει για όλους τους παρουσιαστές του Big Brother είναι ότι απαγορεύεται να πάρω θέση. Είχα όρο στο συμβόλαιο μου ότι μπορώ να διαλέξω τους σχολιαστές δίπλα μου. Υπήρχε μια λογοκρισία» ανέφερε ο Χάρης Βαρθακούρης για το ριάλιτυ.

Τέλος για τη σύζυγό του Αντελίνα και την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της είπε:+

«Εδώ και κάποιους μήνες η Αντελίνα έχει γυρίσει στο χρώμα της. Είναι πιο υγιές τώρα το μαλλί της που γύρισε στο μελαχρινό. Την γουστάρω περισσότερο τώρα» αποκάλυψε για την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Αυτό που σνόμπαρα...» - Ο πραγματικός λόγος που συμμετείχε στο Big Brother ο τραγουδιστής

Ο Χάρης Βαρθακούρης είχε κάνει και παλιότερα αποκαλύψεις για την συμμετοχή του στο Big Brother. Ο τραγουδιστής είναι πάντα ειλικρινής στις δηλώσεις του και έτσι και τώρα μίλησε ανοιχτά για το αληθινό του κίνητρο να βρεθεί στο reality.

Για την αγαπημένη του Αντελίνα μίλησε ξανά με πολύ τρυφερά και γεμάτα αγάπη λόγια, μιας και ποτέ δεν κρύβουν τον έρωτα τους. Συγκεκριμένα, παρά τη διαφορά ηλικίας εκείνος τη θαυμάζει και το έδειξε ανοιχτά, δηλώνοντας τι θαυμάζει σε εκείνη.

«Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος κατέληξα ότι αυτό που σνόμπαρα – που ήταν η κλισαδούρα του να είμαι κριτής – καταλήγω ότι ίσως θα έπρεπε να το δοκιμάσω γιατί μου λένε “κρίμα ένας τόσο ταλαντούχος άνθρωπος να μην είναι κριτής”».

«Αγαπάω τα πάντα στην Αντελίνα. Η Αντελίνα έχει τσαγανό που εγώ δεν το έχω τόσο. Είναι μαχητής. Είναι ακριβοδίκαια, αυστηρή και τίμια και αν θέλω να βγάλω ένα φίδι από την τρύπα το αναθέτω στην Αντελίνα»