Με θέα την θάλασσα και τεράστια πισίνα - Υπερπαραγωγή το εξοχικό Αντελίνας και Χάρη Βαρθακούρη στην Επίδαυρο

Θα τα χάσετε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με θέα την θάλασσα και τεράστια πισίνα - Υπερπαραγωγή το εξοχικό Αντελίνας και Χάρη Βαρθακούρη στην Επίδαυρο

Από τα πιο αγαπημένα και αξιολάτρευτα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με δύο κορούλες (δείτε εδώ μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους).

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια μπορεί να τρέχουν συνεχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο τον περισσότερο από τον ελεύθερό τους χρόνο τον περνούν με τα παιδιά τους στο υπέροχο σπίτι τους στην Κηφισιά.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές, ειδικά τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, που η οικογένεια επισκέπτεται την Επίδαυρο, μιας και έχουν εκεί ένα φανταστικό εξοχικό με μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Είναι αναντίρρητα το ησυχαστήριό τους, μιας και πέρα από την απίθανη θέα, έχουν μια τεράστια πισίνα και μεγάλο κήπο. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο η Αντελίνα όσο και ο Χάρης έχουν μοιραστεί μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους από μερικές γωνιές του εξοχικού τους και είναι πράγματι αξιοζήλευτο.

Υπερπαραγωγή το εξοχικό Αντελίνας και Χάρη Βαρθακούρη στην Επίδαυρο

Υπερπαραγωγή το εξοχικό Αντελίνας και Χάρη Βαρθακούρη στην Επίδαυρο

Η διαφορά ηλικίας τους

Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013, την ημέρα των γενεθλίων του πρώτου. Μάλιστα, τα χρόνια που τους χωρίζουν είναι αρκετούτσικα, αλλά δεν τους φαίνεται καθόλου.

Συγκεκριμένα, η Αντελίνα Βαρθακούρη γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1984. Είναι 37 ετών. Έχει ύψος 1,64. Ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Το πραγματικό της όνομα είναι Αδελαΐδα, και το πατρικό της, Τελώνη.

Ο μπαμπάς της είναι γεννημένος στην Αθήνα, αλλά ο παππούς απ΄ την Ιεράπετρα της Κρήτης, με ρίζες απ΄ το Αϊβαλί. Η γιαγιά της, με ρίζες από την Ιταλία και Μικρά Ασία. Η μαμά και η οικογένεια της με καταγωγή από το Λυγουριό Αργολίδας. Σπούδασε Νομική στην Ιταλία και αποφοίτησε το 2007. Με τον Χάρη Βαρθακούρη παντρεύτηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2013, την ημέρα των γενεθλίων του. Έχουν δυο κόρες: Tη Μελωδία- Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντία.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη

Ο Χάρης Βαρθακούρης γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1975 στην Αθήνα με γονείς τον Γιάννη Πάριο και τη Ντίνα Μαρκοπούλου. Έχει έναν ακόμα ομόαιμο αδερφό, τον Θανάση, και δύο ακόμα ετεροθαλείς αδελφούς, τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του.

Ο Χάρης, λόγω του πατέρα του, οικειοποιήθηκε από πολύ μικρός την μουσική, στην οποία αργότερα συνειδητοποίησε και την κλίση του. Η πρώτη επίσημη επαφή του με την μουσική συνέβη όταν ήταν δέκα ετών όταν συνέθεσε και ερμήνευσε -με τον πατέρα του- το τραγούδι του ‘Πιο καλή η μοναξιά‘. Το 1992 ο Χάρης πήγε στην Βοστώνη για να σπουδάσει Εφαρμογή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στη μουσική και επέστρεψε το 1994 με έτοιμη την μουσική για τον καινούργιο δίσκο του Γιάννη Πάριου “Παρέα Με Το Χάρη” που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1995. Το 2010, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Αντελίνα Τελώνη-Βαρθακούρη, με την οποία γνωρίστηκαν μέσω Facebook.

Ετσι, το ζευγάρι έχει διαφορά 9 χρόνια!