Χάρης - Αντελίνα Βαρθακούρη: Βγήκαν στην φόρα φωτογραφίες από τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη

«Χρόνια μας πολλά έρωτά μου»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χάρης - Αντελίνα Βαρθακούρη: Βγήκαν στην φόρα φωτογραφίες από τον γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη

Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει αρκετά να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει διάφορες φωτογραφίες με αφορμή την 12η επέτειο γάμου του με την Αντελίνα Βαρθακούρη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έφυγε από την ζωή το αγαπημένο τους σκυλάκι.

Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο γεγονός δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου του αλλά και αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμου στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ενώ σήμερα έχω γενέθλια, προτιμώ να γιορτάσω το γεγονός ότι πριν 12 χρόνια, 26 Μαρτίου του 2010, στην Κωνσταντινούπολη (έχοντας επηρεαστεί από την ταινία Πολίτικη Κουζίνα, αλλά κυρίως επειδή η Αντελίνα ήταν έγκυος τριών μηνών και ο γυναικολόγος δεν μας επέτρεψε να πάμε στη Eurodisney, επειδή δεν θα μπορούσε να ανεβεί σε κανένα τρενάκι κτλ),η γυναίκα μου κι εγώ, εντελώς οι δυο μας, παντρευτήκαμε. Άρα σήμερα γιορτάζουμε την δωδέκατη επέτειό μας

Εδώ βλέπετε την αγγελία του γάμου μας, που τη βάλαμε στην αθλητική εφημερίδα ΦΙΛΑΘΛΟΣ προκειμένου να περάσει (όσο γίνεται) απαρατήρητη! Υπολογίσαμε, βεβαίως, χωρίς τον ξενοδόχο (Νίκο Τσιλιπουνιδάκη) που μας περίμενε με κάμερα έξω από το προξενείο. Κανείς δεν γλύτωνε από το Star τότε! Χρόνια μας πολλά έρωτά μου. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. (Άντε και χρόνια ΜΟΥ πολλά, επί τη ευκαιρία)».

Η τρυφερή ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη

“Η γυναίκα μου το 2017..." : Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη - Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show το βράδυ της Τρίτης 15/3 και μίλησε για την σχέση του με την γυναίκα του, η οποία έχει χάσει πολλά κιλά και φαίνεται, για την περίοδο αποχής από την καριέρα του, για την σχέση του με τα αδέρφια του και τον πατέρα του, αλλά και για την παρουσίαση του ριάλιτι Big Brother.

«Το 2018, κάναμε ραδιόφωνο μια μέρα με τον Γιώργο Λιανό και ένας ακροατής ζητά ένα τραγούδι. Εμείς δεν είχαμε το συγκεκριμένο και βάλαμε το “Βράδια αξημέρωτα” και ξεκινά να παίζει το τραγούδι ασταμάτητα. Όλο αυτό έγινε ξαφνικά. Από εκείνη την ημέρα, μας το ζητούσαν όλο και περισσότερο, είχαν τρελαθεί», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και ο τραγουδιστής απάντησε επιβεβαιώνοντας πως αυτή ήταν και η αιτία επανεκκίνησης της καριέρας του: «Ξεκίνησα να λαμβάνω πολλά story στο Instagram, που ήταν 15 δευτερόλεπτα βίντεο. Τα έβλεπα και ήταν από όλες τις πόλεις της Ελλάδας. Την μια μέρα ήταν 20 βίντεο, την επόμενη 30 και όλο αυτό είχε μια συνέχεια.

Τα “Βράδια αξημέρωτα” πάντα το έλεγα και πάντα μου το ζητούσαν. Αν με ρωτούσες σήμερα ποια θεωρώ την δική μου μεγάλη προσωπική επιτυχία, θα σου έλεγα αυτό το τραγούδι. Κυκλοφόρησε το 2002, έκανε και τότε επιτυχία, αλλά αυτό το πράγμα που έγινε 16 χρόνια μετά, δεν το περίμενα με τίποτα».

Όσον αφορά την γυναίκα του, είπε: «Έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, αλλά το σωστό είναι ότι η Αντελίνα επανήλθε στο χρώμα της. Αν δεν είσαι ξανθιά δεν έχεις μέλλον στην τηλεόραση. Η γυναίκα μου τότε το 2017 που έκανε σιγά σιγά τα βήματά της στην τηλεόραση, κάθε βδομάδα το άνοιγε για να μου το φέρει εμένα λίγο πιο γλυκά.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μιλά για την Αντελίνα

Μια μέρα έγινε κατάξανθη. Είναι τέσσερα χρόνια κατάξανθη κι εγώ δεν την αναγνώριζα, πριν από λίγες μέρες μου είπε ότι θα επιστρέψει στο χρώμα της. Όταν τα έβαψε και ήρθε στο σπίτι, είδα τη γυναίκα μου. Είδα τη γυναίκα που ερωτεύτηκα και ξέρω, που την καταλαβαίνω και από πίσω γιατί όταν είναι ξανθιά, από πίσω δεν καταλαβαίνω ποια είναι».