Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Βρήκα τη λύση! Όχι σε...» - Το μυστικό της Αντελίνας Βαρθακούρη για την απώλεια 15 κιλών

Έχει μείνει μισή

«Βρήκα τη λύση! Όχι σε...» - Το μυστικό της Αντελίνας Βαρθακούρη για την απώλεια 15 κιλών
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μάχη με τα κιλά της δίνει τους τελευταίους μήνες η Αντελίνα Βαρθακούρη, με την ίδια να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο και αυστηρό πρόγραμμα δίαιτας και γυμναστικής.

Η όμορφη παρουσιάστρια που πρόσφατα πέρασε και μια περιπέτεια με την υγεία της, έχει ήδη χάσει πολλά κιλά τον τελευταίο καιρό και φαίνεται να είναι πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ ενώ πολλές είναι φυσικά και οι φορές που έχει αναφερθεί στα μυστικά της.

Πώς κατάφερε να χάσει κιλά η Αντελίνα Βαρθακούρη

«Πάλεψε πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά.

Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη.

Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει για τα μυστικά της διατροφής της σε ένα Q&A της στο Instagram.

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα

Η εξομολόγηση της για την μάχη με τα κιλά

«Περνάω μία φάση που ψάχνω να με ξαναβρώ. Είμαι σε πολύ καλό σημείο. Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι…Ξέσπασα στο φαγητό.

Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει. Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τα δάκρυα μου με έχουν πνίξει» - Βαρύ πένθος για την Αντελίνα Βαρθακούρη

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι δημόσιες ευχές στον Χάρη για την ονομαστική του εορτή - «Σ' αγαπάμε απέραντα!»

Share