Τον είχαμε δει όλοι και δεν το καταλάβαμε - Η άγνωστη συμμετοχή του Λιάγκα στη σειρά '' Το νησί''

Δείτε το βίντεο

Το νησί αποτελεί μια από τις θρυλικές σειρές, που έχουν σημαδέψει το κοινό, καθώς πέρασε με μοναδικό τρόπο στους τηλεθεατές την εποχή, που η λέπρα δρούσε σαν μάστιγα στην ελληνική κοινωνία και πιο συγκεκριμένα στην Κρήτη, με την Σπιναλόγκα να αποτελεί τη σωτηρία για τον κόσμο, που δεν είχε κολλήσει.

Τελευταία έχει γίνει γνωστό, πως θα δούμε σε μεγάλο κανάλι τη συνέχεια του σίριαλ, με το κοινό να αναμένει την παραγωγή. Αυτό όμως, που δεν ξέραμε και αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας είναι η συμμετοχή του ίδιου σε ένα επεισόδιο ως κομπάρσος.

Expand player

Πρόκειται για μια σκηνή, στην οποία η Γιούλικα Σκαφιδά ως Μαρία, συμμετέχει σε ένα θεατρικό στην Σπιναλόγκα και οι κάτοικοι την παρακολουθούν. Εκεί λοιπόν, έπαιξαν πολλοί λεπροί κομπάρσοι μεταξύ των πολλών και ο Λιάγκας.

Η άγνωστη σκηνή του Γιώργου Λιάγκα στη σειρά ''Το νησί''

Η αναφορά του Λιάγκα για τη συμμετοχή του στη σειρά

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την προγραμματισμένη του εμφάνιση την Τετάρτη 8/6 στο Πρωινό και μετά από μια πολύ έντονη συζήτηση, που είχε στον αέρα της εκπομπής με τη Φαίη Σκορδά, αποφάσισε να κάνει μια αποκάλυψη στο κοινό, μιας και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι το σκηνικό, που περιέγραψε.

Ο παρουσιαστής όταν παλιότερα βρισκόταν στο mega είχε αναλάβει τις συνεντεύξεις της τότε πολύ πετυχημένης και αγαπητής σειράς, ''Το νησί''. Έτσι λοιπόν όσο παρακολουθούσε τα γυρίσματα στην Κρήτη κάποια στιγμή η παραγωγή του έκανε πρόταση να ντυθεί λεπρός και να συμμετάσχει στη σειρά ως κομπάρσος. Παρ' όλο που εμείς δεν τον καταλάβαμε ποτέ αυτό συνέβη κανονικά.

«H πρεμιέρα μας ουσιαστικά ήταν με την Λέχου και τον Μάινα. Εγώ είχα πάει και είχα μείνει 5 ημέρες κάτω στην Κρήτη και μίλησα με όλους τους συμμετέχοντες στο Νησί. Εκεί ήταν ο Παπαδουλάκης και σε ένα από τα ρεπορτάζ που είχα κάνει με μεταμφίεζαν σε λεπρό οι αδερφοί Αλαχούζοι που είχαν ειδικά εφέ.

Κάποια στιγμή είμαι εγώ λεπρός, δεν αναγνωρίζομαι και μου λέει ο Παπαδουλάκης να βάλω μια κάπα και να μπω μέσα σαν λεπρός. Και μπήκα σε ένα γύρισμα. Και κατέληξε λέγοντας για τη συμμετοχή του: «Δεν φαίνομαι, αλλά ένα πλάνο πρέπει να υπάρχει. Άρα έχω συμμετάσχει και εγώ στο ιστορικό Νησί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του - Είναι πάντα στο πλάι τους

Σούσουρο με Φαίη Σκορδά - Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1! Έγινε γνωστό νωρίς σήμερα το πρωί