«Για να βγαίνει στην εκπομπή, θα τον γλείψουμε;» - Έγινε έξαλλη η Σκορδά με ατάκα του Λιάγκα για τον...

Ανέβασαν τους τόνους μπροστά στον καλεσμένο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Για να βγαίνει στην εκπομπή, θα τον γλείψουμε;» - Έγινε έξαλλη η Σκορδά με ατάκα του Λιάγκα για τον...

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε ο Πέτρος Κουσουλός με σκοπό να μιλήσει για την υπόθεση της Πάτρας, η οποία δεν σταματά να έχει εξελίξεις, όπως πριν μερικές ώρες που έγινε γνωστό το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές. Ωστόσο, έντονος εκνευρισμός επικράτησε με ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον συνήγορο υπεράσπισης της Ρούλας, κ. Όθωνα Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν επιθυμεί να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή τους.

«Είναι πολύ ευγενής ο Όθωνας, σε σένα βγαίνει κάθε μέρα. Για εμάς θεωρεί ότι κάνουμε κακό στην πελάτισσά του με το ρεπορτάζ μας. Εμείς από εσένα τον παίζουμε κάθε μέρα. Πες του ότι δεν έχουμε κάτι προσωπικό και τον θεωρώ και καλό ποινικολόγο» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με την Φαίη Σκορδά να γίνεται έξαλλη,

Η ένταση ανάμεσα σε Σκορδά - Λιάγκα λόγω της Πάτρας

Φαίη: Μην με τρελαίνετε. Είπε μαγκάκι τη Ρούλα Πισπιρίγκου και όλη η Ελλάδα έφριξε. Δηλαδή τι; Για να βγαίνει στην εκπομπή, θα τον γλείψουμε; Αλήθεια; Ας μην βγει ποτέ!

Γιώργος: Και οι πιο στυγνοί εγκληματίες έχουν το δικαίωμα υπεράσπισης.

Φαίη: Ο άλλος άνθρωπος δεν κοιμάται το βράδυ, είναι δημοσιογράφος. Και ο δικηγόρος της λέει ότι είναι μαγκάκι.

Γιώργος: Και ο πιο στυγνός κρατούμενος στην ευνομούμενη κοινωνία έχει το δικαίωμα υπεράσπισης.

Φαίη: Και πρέπει να λέει ότι είναι μαγκάκι και όλη η Ελλάδα να τον θαυμάζει;

Γιώργος: Δεν είπα αυτό. Έτσι, τσακωνόμαστε, το συνηθίζουμε εμείς. Μην παρεξηγείσαι.

Όσα αποκάλυψε ο Κουσουλός στο Πρωινό

Μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για το θέμα καθώς θέλησαν να μάθουν και ποια είναι σήμερα η στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μετά από αυτή την ερώτηση, ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης πλέον θεωρεί δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός από την Τζωρτζίνα έχει σκοτώσει και τα άλλα δυο παιδιά του. Αυτό είναι και κάτι που ακούμε για πρώτη φορά από τη μέρα που η υπόθεση θρίλερ ήρθε στο φως.

«Νομίζω ότι είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά. Ναι είναι βέβαιος. Και νομίζω ότι όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα κινηθεί νομικά και εναντίον των ιατροδικαστών» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.