Πάτρα: Το τετραψήφιο ποσό που θα δώσει η Ρούλα για να γίνει επανεξέταση στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Θα τα πληρώσει όλα μόνη της!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: Το τετραψήφιο ποσό που θα δώσει η Ρούλα για να γίνει επανεξέταση στις εξετάσεις της Τζωρτζίνας

Όλο και περισσότερες πληροφορίες και εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την Πάτρα, και την πιο τρανταχτή αποτελεί το γεγονός με τα φιαλίδια αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκαν και μαρτυρούν τις ποσότητες κεταμίνης που αφαίρεσαν τη ζωή από το 9χρονο παιδί.

Η νέα λεπτομέρεια που έγινε γνωστή εχθές μέσα από το Live News, είναι αυτή που θέλει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Όθωνα Παπαδόπουλο να ζητούν επανέλεγχο της ποσότητας της κεταμίνης στο αίμα της 9χρονης.

Θα πληρώσει η Ρούλα όλα τα έξοδα για να γίνει επανεξέταση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε το Πρωινό, παρότι η Ρούλα τόσους μήνες δηλώνει πως δεν έχει ιδέα πως βρέθηκε η κεταμίνη στο παιδί, τώρα ζητάει επανεξέταση για την ακριβή ποσότητα. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν η 33χρονη πληρώσει πολλά χρήματα αφού όλη αυτή η διαδικασία, και για τα 7 φιαλίδια αίμα που βρέθηκαν θα της κοστίσει περίπου 4.700 ευρώ.

Για το αίτημα αυτό τοποθετήθηκε και ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στην εκπομπή...

Ζητά να καταθέσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Κατατέθηκε αίτημα από τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου για να κληθεί ως μάρτυρας ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα, καθώς όπως ανέφερε η Νάντια Αλεξίου, ο δημοσιογράφος δηλώνει ότι έχει στοιχεία που έχουν έρθει σε γνώση του που θα ρίξουν περισσότερο φως στην πολύκροτη υπόθεση.

Την ίδια στιγμή η εκπομπή παρουσίασε τα σημεία πάνω στα οποία θα πατήσει η υπεράσπιση για να αιτηθεί την αποφυλάκιση της κατηγορούμενης.