Πάτρα: Το έγγραφο που ''καίει'' τη Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την κεταμίνη

Εξηγήσεις για την ουσία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: Το έγγραφο που ''καίει'' τη Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την κεταμίνη

Μια νέα εξέλιξη που αφορά στο θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και την προφυλάκιση της μητέρας τους με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ήρθαν στο φως μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Πιο αναλυτικά το νοσοκομείο Παίδων κατέθεσε ένα έγγραφο, με το οποίο ''καίει'' ουσιαστικά τους ισχυρισμούς της Πισπιρίγκου.

Το έγγραφο αυτό αναφέρεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας και βγήκε λίγο μετά την κατάθεση νοσηλεύτριας, που ήταν παρούσα στα τελευταία λεπτά του παιδιού. Αυτό λοιπόν, αναφέρει με ακρίβεια ποιες 12 φαρμακευτικές ουσίες υπήρχαν στο κιτ, που είχαν οι γιατροί όταν χρειάστηκε να γίνει ανάνηψη της μικρής. Η κεταμίνη ήταν ένα από αυτά αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε και αναφέρεται πως και να είχε χρησιμοποιηθεί σε ακραία περίπτωση δε θα μπορούσε να βρεθεί στο αίμα της.

Το έγγραφο που καίει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Θεωρεί ότι αδικείται από τον τρόπο που παρουσιάζεται η υπόθεση»

Όσο οι αναρτήσεις τις Ρούλας Πισπιρίγκου από το παρελθόν έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο δικηγόρος της παρευρέθηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, την Παρασκευή 3/6, και μίλησε εκ μέρους της κατηγορουμένης για τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς που την διακατέχουν όσο βρίσκεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ίδιος εξήγησε πως ένα βασικό ζήτημα που απασχολεί την 33χρονη είναι το γεγονός πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν παρουσιάζουν ορθά την υπόθεση και συνεχώς καλούν "μάρτυρες", οι οποίοι, κατά την άποψή της, δεν είναι αληθινοί. Την ίδια στιγμή ανέφερε πως και τα λεγόμενα που παρουσιάζονται στις εκπομπές ως δικά της, ξανά, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Έχει έναν έντονο προβληματισμό διαρκή, σε σχέση με την προβολή της υπόθεσης από τα μέσα ενημέρωσης. Θεωρεί η ίδια η κατηγορούμενη ότι πολλές φορές αδικείται από τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η υπόθεση.

Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες εντός εισαγωγικών, μαρτύρων οι οποίοι φαίνονται με γυρισμένη πλάτη και με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά της φωνής, να παρουσιάζονται ως γείτονες, κατά βάση, και βέβαια διατυπώνεται μία απορία "πόσους κατοίκους έχει πια μία γειτονιά".

Εδώ και τρεις μήνες παρακολουθούμε γείτονες με γυρισμένη την πλάτη. Η γειτονιά δεν είχε τόσους πολλούς κατοίκους. Οι μάρτυρες φερόμενοι ως γείτονες είναι περισσότεροι από τους γείτονες τους ίδιους», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε λέγοντας πως ούτε οι κάρτες με τις δηλώσεις της στις εκπομπές είναι δικές της.