Πάτρα: Η μαρτυρία νοσηλεύτριας που ήταν μπροστά στις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας - «Μπήκε στον θάλαμο εκείνη και...»

Εκείνη ήταν που την ετοίμασε για το νεκροτομείο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η μαρτυρία νοσηλεύτριας που ήταν μπροστά στις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας - «Μπήκε στον θάλαμο εκείνη και...»

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ατόμων από το περιβάλλον της οικογένειας από την Πάτρα, αλλά περισσότερο εκείνες από νοσηλευτές και γιατρούς που είδαν και έζησαν τη Τζωρτζίνα (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις με το θάνατό της) στις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Άλλη μία τέτοια μαρτυρία ήρθε στο φως το μεσημέρι της Παρασκευής 3/6 στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, από τη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Παίδων που θυμάται τη μέρα που έφυγε από τη ζωή η 9χρονη.

Η νοσηλεύτρια μιλά για την Τζωρτζίνα

«Πάρα τις προσπάθειες των γιατρών η Τζωρτζίνα πέθανε. Τότε τους ζητήθηκε από τους γιατρούς να την ετοιμάσουν. Μπήκαν στον θάλαμο εκείνη και η συνάδελφος της. Μάζεψαν την ξυλοκαϊνη που ήταν ανοιχτή, τον ορό της Τζωρτζίνας, τη μάσκα οξυγόνου και αφού αποσωλήνωσαν το παιδί του έβγαλαν τη στομία και τον φλεβοκαθετήρα», είπε χαρακτηριστικά.

Στα χέρια της εισαγγελίας η τσάντα της

Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει για τα καλά καθώς ολοένα και περισσότερες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας που φαίνεται να "καίνε" ολοένα και περισσότερο τόσο τον Μάνο Δασκαλάκη όσο και την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ο κακός "χαμός" αναφορικά με την τσάντα της Τζωρτζίνας καθώς αποδεικνύεται πως έχει σοκαριστικά στοιχεία. Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στα χέρια της εισαγγελίας βρίσκεται η τσάντα της Τζωρτζίνας. Ποιο είναι άραγε το στοιχείο το οποίο δεν έχει παραδοθεί ακόμη στην ανακρίτρια;