Τραγωδία Πάτρα: Συγκλονίζει το σημείωμα της Τζωρτζίνας - «Μαμά είσαι κακιά»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Συγκλονίζει το σημείωμα της Τζωρτζίνας - «Μαμά είσαι κακιά»

Το απόγευμα της Παρασκευής (27/5) βγήκαν στο φως για πρώτη φορά στιγμιότυπα από την οικεία που έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη. Όπως είναι λογικό το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερα στοιχεία εμφανίζονται μιας και ο κλοιός σφίγγει.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, υπάρχει ένα σημείωμα σημείωμα γραμμένο με παιδικό χεράκι, που δείχνει ανάγλυφα τις σχέσεις με τη μητέρα και η περιγραφή δεν είναι καθόλου κολακευτική για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς υπάρχουν αμέτρητα αναπάντητα ερωτήματα για τους τρεις θανάτους των άτυχων κοριτσιών.

Όπως θα δείτε παρακάτω, στις σημειώσεις που είχε η μικρή Τζωρτζίνα, έγραψε χαρακτηριστικά: «Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι» και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ πιο κάτω γράφει «εγωίστρια». Βέβαια, αυτά ήταν γραμμένα πριν το μεγάλο επεισόδιο που την οδήγησε στη εγκεφαλοπάθεια.

Το σοκαριστικό σημείωμα της μικρής Τζωρτζίνας για την Πισπιρίγκου

«Η Ρούλα έχει πάψει να ασχολείται με...» - "Κόλαφος" η απάντηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στην Ζήνα Κουτσελίνη

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου θέλησε να δώσει μία απάντηση στην παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ανέφερε την Παρασκευή 27/5 πως η κατηγορούμενη ενδιαφέρεται για τον Μάνο Δασκαλάκη και συγκεκριμένα για την επιθυμία της να την επισκεφθεί στις φυλακές όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Την ίδια στιγμή έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας και τα υπόλοιπα αιτήματα της.

Η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα Πισπιρίγκου, λοιπόν, επικοινώνησε με μία από τις δημοσιογράφους του πάνελ και στο μήνυμα που έστειλαν εξήγησαν πως η Ρούλα δεν θέλει καμία επικοινωνία με τον πατέρα των παιδιών της, καθώς αυτό που την ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να φανερωθεί η αλήθεια και τίποτα άλλο. Παράλληλα, διαψεύδουν την είδηση πως την επισκέφθηκαν σήμερα 27/5 στο κελί της για να της πάρουν αίμα.

«Η Ρούλα έχει πάψει εδώ και καιρό να ασχολείται με τον Μάνο. Την ενδιαφέρει μόνο να φανεί η αλήθεια για τα παιδιά της», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα.