Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Τραγωδία Πάτρα: Στο φως για πρώτη φορά από το σπίτι του ζευγαριού & της σπιτονοικοκυράς

Δείτε αναλυτικά

Τραγωδία Πάτρα: Στο φως για πρώτη φορά από το σπίτι του ζευγαριού & της σπιτονοικοκυράς
Ενημέρωση 27.05.2022 16:51
Από Youweekly Team

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας μιας και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται για τα καλά. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής (27/5) μέσα από την εκπομπή «T-Live» ήρθε στο φως για πρώτη φορά το σπίτι της οικογένειας Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη.

Η εκπομπή μεταξύ άλλων έδειξε πλάνα από την οικία του ζευγαριού, αλλά και από την οικία της σπιτονοικοκυράς τους, Ευγενίας Κούτρα Θεοδωροπούλου, μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι συγγενείς της. Δείτε επίσης εδώ το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο από επεισόδιο της Τζωρτζίνας

Για πρώτη φορά το σπίτι Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη στο φως της δημοσιότητας

Γιατί καθυστερούν τα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από τον Κουσουλό

Για ακόμη μία φορά στο προσκήνιο της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, βρέθηκε η υπόθεση θρίλερ της Πάτρας, μιας και ο Πέτρος Κουσουλός εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης με ακόμη μία αποκάλυψη που ανατρέπει πολλά δεδομένα αλλά φωνίζει παράλληλα ορισμένα κενά και ερωτήματα σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας (για τον οποίο θα καταθέσει και η ιατροδικαστής) και της Ίριδας, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο των αρχών.

Ο ρεπόρτερ ανέφερε...« Είναι ουσιαστικά η εισαγγελική έρευνα η οποία γίνεται για την υπόθεση της Μαλένας και της Ίριδας. Υπάρχει μία καθυστέρηση σε ότι αφορά την παράδοση του διαβόητου, του πολυπόθητου πορίσμαστος των ιατροδικαστών, οι οποίοι ουσιαστικά καλούνται να ξεδιαλύνουν το κουβάρι και να δώσουν μία σαφή απάντηση, πρώτα στην κατηγορουμένη, και στη δικαιοσύνη και αφετέρου σε όλους σε μας, από τι κατέληξαν αυτά τα δύο παιδιά.

Αυτή η καθυστέρηση λοιπόν έχει να κάνει με το γεγονός ότι όπως έχουμε πληροφορηθεί, ακόμα δεν έχουν παραδοθεί, δεν έχει ολοκληρωθεί ο τοξικολογικός έλεγχος ο οποίος διενεργείται, η τοξικολογική εξέταση σε ότι αφορά το θέμα τη Μαλένας και της Ίριδας,

Είναι πολύ μεγάλη καθυστέρηση, καθώς θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι πριν από αυτή την επιτροπή είχε συσταθεί και προηγούμενη, και έχει περάσει πλέον ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μιας και κοντεύει να συμπληρωθεί το δίμηνο και ακόμη δεν έχουμε απάντηση σε ότι αφορά αυτά τα παιδιά. Ωστόσο έχουν σταλθεί τα δείγματα και της Μαλένας και της Ίριδας, ευτυχώς έχουν διασωθεί υλικά και είναι στο αρμόδιο εργαστήριο της Θεσσαλονίκης όμως δεν έχει ολοκληρωθεί ο τοξικολογικός επανέλεγχος.

Υπάρχει όμως και μία τρύπα στην υπόθεση καθώς δεν έχει διασωθεί το αίμα, το ουσιαστικό μεταθανάτιο εύρημα το οποίο χρησιμοποιείται από τις αρχές και τους τοξικολόγους προκειμένου να έχουν μια σαφή εικόνα, έχουν διασωθεί όμως τα όργανα, όμως ο επανέλεγχος χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολος μιας και είναι τελείως απίθανο να βρεθεί κάτι που δεν είχε βρεθεί στον πρώτο τοξικολογικό έλεγχο.

Στο τέλος επίσης αναφέρει πως σχετικά με το πρόβλημα της υπατικής εκφύλισης είναι επίσης εντελώς απίθανο να έχει χορηγηθεί κάτι στη Μαλένα όπως πχ κεταμίνη και να μην φάνηκε στον πρώτο τοξικολογικό έλεγχο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μπορεί να έχω μήνες να ακούσω τη λέξη μπαμπάς...» - Η δημόσια εκδήλωση αγάπης του Μάνου Δασκαλάκη στην Τζωρτζίνα

Κουσουλός για Τραγωδία Πάτρα: «Θα επεκταθεί το κάδρο των κατηγορουμένων»

Share