Πάτρα: Ανατροπή δεδομένων - Βρέθηκαν και άλλα φιαλίδια αίματος της Τζωρτζίνας

Νέες εξελίξεις βγαίνουν στο φως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ανατροπή δεδομένων - Βρέθηκαν και άλλα φιαλίδια αίματος της Τζωρτζίνας

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα σχετικά με το φιαλίδιο αίματος της 9χρονης Τζωρτζίνας. Πιο συγκεκριμένα και αναφορικά με το θρίλερ της Πάτρας, στο φως ήρθαν νέα στοιχεία για το τρίτο παιδί της οικογενείας του οποίου ο θάνατος ερευνάται σε βάθος από τις Αρχές.

Βρέθηκαν και άλλα φιαλίδια με αίμα της Τζωρτζίνας

Εκτός από το «ξεχασμένο» αίμα της 9χρονης που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, το φιαλίδιο δεν περιείχε «κανονικό αίμα» αλλά «ορό αίματος», ο οποίος είχε φυλαχτεί σε απλό ψυγείο στο Παιδιατρικό Τμήμα, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος», σύμφωνα με πληροφορίες, φιαλίδια βρέθηκαν και σε άλλα δύο νοσοκομεία, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Σε έγγραφο της 18ης ανακρίτριας για τυχόν τέτοια ευρήματα, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» απάντησε πως έχει τέσσερα φιαλίδια αίματος και το «Ωνάσειο» -όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε- πως έχει δύο φιαλίδια, κάτι άγνωστο στις Αρχές μέχρι σήμερα ενώ όλα θα μεταφερθούν στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ για εξονυχιστικό έλεγχο.

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία από τις εξετάσεις της Τζωρτίνας μία εβδομάδα πριν πεθάνει

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 2/6, εκτός από την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με το χειρουργείο της μητέρας της, ήρθαν στο φως και άλλες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας. Πιο συγκεκριμένα η εκπομπή έφερε στο φως τις εξετάσεις της Τζωρτζίνας μία εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με τη φωτογραφία ντοκουμέντο που ήρθε στα χέρια της εκπομπής, μεταξύ άλλων ορισμένες ουσίες ήταν απίστευτα υψηλές, όπως η τροπονίνη που βρέθηκε σε ποσότητα 15 φορές πάνω από το κανονικό.