Πάτρα: «Βρίσκομαι μακριά και δεν μπορώ να...» - Η αντίδραση της Ρούλας στο χειρουργείο της μητέρας της

Όσα ανέφερε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Βρίσκομαι μακριά και δεν μπορώ να...» - Η αντίδραση της Ρούλας στο χειρουργείο της μητέρας της

Μετά τις αποκαλύψεις της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και το ζήτημα με την αποκάλυψη του κ.Μπουζιάνη, το πρωί της Πέμπτης 2/6 στην εκπομπή της Super Κατερίνα, ήρθε στο φως η αντίδραση της κατηγορούμενης στην είδηση του χειρουργείου της μητέρας της, μέσα από τον Κορυδαλλό.

Η αντίδραση της Ρούλας για τη μητέρα της

Αυτά χαρακτηριστικά φέρεται σύμφωνα με το κοντινό της περιβάλλον να ανέφερε: «Ανησύχησα και αγxώθηκα με το χειρουργείο, γιατί βρίσκομαι μακριά και δεν μπορώ να προσφέρv ούτε πρακτική στήριξη αλλά κυρίως ούτε ψυχολογική στην μητέρα μου. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι πολύ δύσκολο να το διαχεiριστεί κάποιος που βρίσκεται όχι μόνο μακριά αλλά και σε αυτή την κατάσταση».

«Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου»

Την Τετάρτη 1/6, στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, ο δικηγόρος της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος, λίγο πριν το τέλος της υπόθεσης της Πάτρας, όπως είπε ο Γρηγόρης Λέων, άνοιξε ένα άλλο κεφάλαιο για την κατηγορούμενη.

Ο δικηγόρος, λοιπόν, μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που του συνέβη λίγες ημέρες πριν και το οποίο συσχετίζει με το γεγονός πως συνέβη δύο μέρες αργότερα από την επίσκεψή του στην 33χρονη μητέρα στις φυλακές.

Από τα υπονοούμενα που αφήνει να αιωρούνται, φαίνεται πως αισθάνεται ότι η ζωή του απειλήθηκε εξαιτίας των κινήσεων που πραγματοποίησε ενάντια στην Ρούλα Πισπιρίγκου, ωστόσο αφήνει την έρευνα γι' αυτό στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Το τροχαίο που μου έχει συμβεί, είναι ένα περίεργο τροχαίο, γιατί πήγαινα στην Πάτρα, το οποίο θα διαλευκάνει η Ελληνική Αστυνομία, και οι απειλές που δεχόμουν, εξαρχής που ανέλαβα την υπόθεση, τώρα αναλογίζομαι για ποιο λόγο έχουν γίνει», είπε αρχικά ο ίδιος.

Και στην απορία της ομάδας της εκπομπής για το ατύχημα, απάντησε: «Μου έχει συμβεί ένα τροχαίο δύο μέρες αφότου είδα την κυρία Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, δύο μέρες αφότου της επέδωσα το εξώδικο για να μας δώσει τα κλειδιά και να της επισημάνω τις ευθύνες που έχει για την σπιτονοικοκυρά η κυρία Πισπιρίγκου, μου συνέβη ένα τροχαίο στην Εθνική Οδό και παραλίγο να χάσω τη ζωή μου».