Πάτρα: «Η Δήμητρα Πισπιρίγκου...» - Νέα αποκάλυψη που καίει την Ρούλα και τον Μάνο

Η γειτόνισσα του ζευγαριού μίλησε στο «T - live»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Η Δήμητρα Πισπιρίγκου...» - Νέα αποκάλυψη που καίει την Ρούλα και τον Μάνο

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν ξεκινήσει και μιλάνε για το ποιον της οικογένεια Δασκαλάκη και το τι συνέβαινε όσο ζούσαν τα παιδιά. Αρχικά μίλησε η δασκάλα της Μαλένας (δείτε εδώ τι αποκάλυψε), ενώ στη συνέχεια η Γιώτα Κηπουρού έφερε στο φως της δημοσιότητας μια μαρτυρία φωτιά.

Μαρτυρία φωτιά καίει την Δήμητρα Πισπιρίγκου

«Για μένα αυτοί δεν ήταν οικογένεια. Ο καθένας έκανε τη ζωή του. Βέβαια, ξεκίνησε ο κ. Δασκαλάκης πρώτα με άλλες γυναίκες εννοώ. Και το βλέπαμε και το ακούγαμε. Φαινόταν. Το έδειχνε ο ίδιος. Η κα Πισπιρίγκου ήταν ένα άτομο πολύ απόμακρο που δεν μίλαγε εύκολα.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι γίνονταν πολλές φασαρίες. Και στα παιδάκια φώναζαν, και στη Μαλένα και την Τζωρτζίνα. Εγώ τις άκουγα αυτές τις φασαρίες. Έξω και οι δύο έδειχναν ότι προσέχουν τα παιδιά τους πάρα πολύ. Βέβαια τα παιδάκια, Μαλένα και Τζωρτζίνα δεν ήταν και πολλές ώρες στο σπίτι τους» σημείωσε η γειτόνισσα του εν διαστάσει ζευγαριού.

«Χάλαγαν πολύ χρήμα στην καθημερινότητά τους. Τη σπιτονοικοκυρά τη ξέραμε όλοι χρόνια, βέβαια δεν την βλέπαμε γιατί ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι, αλλά ήταν μία ευγενέστατη κυρία. Περίεργη, όλοι έχουμε την περιέργειά μας. Κανένας δεν είχε να πει άσχημη κουβέντα. Ακόμα και με ντελιβεράδες που γνωρίζω εγώ, ή ανθρώπους που της πήγαιναν πράγματα, ήταν ευγενέστατη. Τον τελευταίο καιρό ήταν φοβισμένη» συνέχισε η γειτόνισσα μιλώντας στο T-live.

Ακόμα, όπως αποκάλυψε η Τζωρτζίνα ήταν φοβισμένη μετά τον θάνατο της Μαλένας, ενώ για τη σπιτονοικοκυρά σημείωσε πως έμαθαν για τον θάνατό της ένα με δύο μήνες μετά. «Το μάθαμε τυχαία καθώς φανερώθηκε μία κυρία που ήταν συγγενής της και αυτοί ψάχνονταν να δουν αν την ξέρουμε εμείς ως πιο παλιοί γείτονες. Από εκεί και έπειτα ό,τι κινήσεις έκαναν τις έκαναν μέσω διαδικτύου.

Ότι μπαινοέβγαιναν όλοι στον πρώτο και τον δεύτερο όροφο αυτό το ξέρει όλη η γειτονιά. Δεν είδαμε να μετακινούνται αντικείμενα. Μία εβδομάδα πριν από τη σύλληψη της κας Πισπιρίγκου, η αδελφή της ανεβοκατέβαινε συνέχεια στον πρώτο όροφο, εκεί όπου είχε το στούντιο ο κ. Δασκαλάκης» είπε χαρακτηριστικά.

Τεράστια αποκάλυψη του Ιατροδικαστή Μπουζιάνη

Μεγάλες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Τετάρτης 1/6. Στο πάνελ διαβάστηκαν στοιχεία από τη νέα ιατροδικαστική έρευνα του Σωτήρη Μπουζιάνη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που επέμεινε στην εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας και στη λήψη υλικού από τις τρίχες.

Στην κατάθεσή του στην 18η ανακρίτρια, όπου πήγε να απαντήσει σε ερωτήσεις σε σχέση με την ιατροδικαστική του έκθεση στην οποία έχει αναφέρει ως αιτία θανάτου την δηλητηρίαση από κεταμίνη, έκανε και μια νέα μεγάλη αποκάλυψη. Στην 18η ανακρίτρια παρέδωσε επίσης την τσάντα της μικρής ο δικηγόρος συγγενή της σπιτονοικοκυράς θεωρόντας ότι έχει αποδεικτικό υλικό(δείτε εδώ τι συμβαίνει)

Συγκεκριμένα για σημάδια που είχαν βρεθεί στο σώμα και στο σώμα της μικρής Τζωρτζίνας, που αναφέρονται ως υποστάσεις ανέρυθρης χροιάς, υποστήριξε ότι εν τέλει εκείνα είναι μεταθανάτια και δημιουργήθηκαν μετά το θάνατο του παιδιού στο θάλαμο του νοσοκομείου και κατά τη μεταφορά του.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων που χαρακτήρισε ορθή την κλήση του συναδέλφου του για περαιτέρω διευκρινίσεις. Ωστόσο χαρακτήρισε σε αυτή τη φάση σημαντικό να περιμένουμε και τα δύο πορίσματα και να μην επιμένουμε σε αρχικές διαπιστώσεις, ρίχνοντας υπονοούμενο για την ιατροδικαστή Τσάκωνα, όπως του επισήμανε και ο δημοσιογράφος.