Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις με την τσάντα της Τζωρτζίνας - «Έχει αποδεικτικό υλικό που πρέπει να παραδοθεί»

Την παρέδωσε ο δικηγόρος των συγγενών της Πισπιρίγκου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις με την τσάντα της Τζωρτζίνας - «Έχει αποδεικτικό υλικό που πρέπει να παραδοθεί»

Κι ενώ το σπίτι του ζευγαριού Δασκαλάκη στην Πάτρα έχει σφραγιστεί από τις Αρχές, σάλος επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας, την οποία πήγε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο δικηγόρος συγγενή της αποβιώσας σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Αφότου την πήρε από το σπίτι όπου και την βρήκε σκοπός του να παραδώσει την τσάντα στην 18η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την ανθρωποκτονία της 9χρονης.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου έξω από την ανακρίτρια

«Σήμερα ήρθα να παραδώσω στην 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών την τσάντα της μικρής, άτυχης Τζωρτζίνας, που μέσα στην τσάντα έχει αποδεικτικό υλικό που πρέπει να παραδοθεί στην ανακρίτρια» ανέφερε.

Το γεγονός ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει στην κατοχή του αυτό το κρίσιμο στοιχείο προκάλεσε την αντίδραση της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Έγιναν ενέργειες οι οποίες είναι πέρα από τα όρια οι οποίες έχουν προκαλέσει αίσθηση και προβληματισμό. Είναι ένα ζήτημα που θα αναλάβουν οι αρμόδιες αρχές», υποστήριξε ο δικηγόρος της.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος από την πλευρά του αποχώρησε από το γραφείο της ανακρίτριας χωρίς να έχει παραδώσει τη τσάντα ενώ υποστηρίζει ότι δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκημα.

«Καμία κλοπή δεν υφίσταται διότι είμαι συλλειτουργός της Δικαιοσύνης και οφείλω να παραδώσω το ανακριτικό υλικό στην 18η ανακρίτρια», πρόσθεσε.

Στο μεταξύ το Ειρηνοδικείο Πατρών αποφάσισε να μην κάνει δεκτό το αίτημα των συγγενών της σπιτονοικοκυράς να τους παραδοθούν τα κλειδιά του ακινήτου της οδού Μπιζανίου και διέταξε τη σφράγισή του, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα.

"Καταγγελία" σοκ στον αέρα του Πρωινού - «Η Ρούλα τις έτρωγε από τον Μάνο»

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης 31/5 γνωστή του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου και προχώρησε σε μερικές νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, η ίδια κατήγγειλε πως ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα κι εκείνη στη συνέχεια φώναζε την οικογένειά της για να τον δείρουν, ενώ πριν μερικές ώρες ήρθε στο φως και μια νέα αποκάλυψη για το ζευγάρι και την Τζωρτζίνα.

Τι γνωρίζετε για το ζευγάρι;

Φαινότανε το πρόβλημα τους. Πολύ ιδιόρρυθμο ζευγάρι. Τσακωμοί, γκρίνιες, φασαρίες… Ο ένας δεν ήθελε τον άλλον, οι γονείς από δω, οι πατριοί από κει. Μια ζωή προβλήματα!

Υπήρχε και σωματική βία;

Βεβαίως! Η Ρούλα τις «έτρωγε» από το… από αυτό το κ@@@@! Απ’ το σύζυγο της, ναι, τον πρώην σύζυγο της. Όχι ότι αυτή ήταν καλύτερη, έτσι; Μάχη γινότανε στο σπίτι. Ο Μάνος χτυπούσε και αυτή ξεσηκωνότανε και φώναζε τη μάνα της και τον πατριό της να τον δίνουνε. Να τον μαλώσουνε.

Εσείς γνωρίζετε κάτι για το βράδυ που αμέσως μετά ήρθε ο θάνατος της Ίριδας;

Έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός, φώναξαν και τη μαμά της και τον πατριό της στο σπίτι, γιατί ήταν πολύ άσχημος αυτός ο τσακωμός. Και από εκεί και πέρα πως χάθηκε αυτό το μωρό; Οι ίδιοι ξέρουν. Το παιδί αυτό άκουσε, αυτό είπαν. Προφανώς κάτι συνέβη και ακούστηκε ότι το παιδί έσκασε από το κλάμα γιατί όντως πρέπει να κλαίγαν τα παιδιά. Όταν γίνονται φασαρίες, τα παιδιά αγριεύουν, εννοείται!