Πάτρα: Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης έβγαζαν selfie την ώρα που έκαναν τάμα για την Τζωρτζίνα που νοσηλευόταν

«Ήταν χαρούμενοι μια χαρά χουχου, χιχιχι… φωτογραφία και έδειχναν που πηγαίνανε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης έβγαζαν selfie την ώρα που έκαναν τάμα για την Τζωρτζίνα που νοσηλευόταν

Ακόμη μία ημέρα που οι αποκαλύψεις για την οικογένεια Δασκαλάκη διαδέχονται η μία την άλλη, και μετά την εικασία για εκταφή της Μαλένας από την ιατροδικαστή και την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της Ρούλας στον δικηγόρο της σπιτονοικοκυράς, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο πολλών μαρτυριών που προκαλούν αίσθηση.

Στο Πρωινό την Δευτέρα 30/5 φίλη του ζευγαριού περιέγραψε το ζευγάρι έβγαζε selfie και ήταν χαρούμενοι, ενώ είχαν πάει να κάνουν τάμα για την Τζωρτζίνα, η οποία νοσηλευόταν.

Η μαρτυρία για το ζεύγος Δασκαλάκη στο Πρωινό

Είχανε τάσεις έτσι… Θέλανε κιόλας να φαίνονται! Εκμεταλλεύτηκε το ότι πήρε έναν «όμορφο», να τον «ανεβάσει», να δειχτεί κι αυτή…

Έχουμε εδώ πέρα έναν Άγιο, τον Άγιο Νικόλαο των Σπάτων (Αχαΐας). Κάποια στιγμή όταν το παιδί ήταν στο νοσοκομείο, είχανε πει να πάνε με τα πόδια για να βοηθήσει ο Άγιος να πάνε όλα καλά με το παιδί και… βγάζανε selfie! Αντί να κάνουμε το τάμα τους και ψυχολογικά να είναι όπως θα έπρεπε να είναι κάθε γονιός αυτοί βγάζανε selfie.

Θυμάσαι η φωτογραφία τι έδειχνε δηλαδή;

Ήτανε το ζευγάρι κανονικά, ήτανε δύο φωτογραφίες μαζί με τους φίλους τους και έλεγαν «για την Τζωρτζινούλα μας, ο Άγιος να μας έχει καλά» και ήταν χαρούμενοι μια χαρά χουχου, χιχιχι… φωτογραφία και έδειχναν που πηγαίνανε.

Είναι μια απόσταση περίπου πόσων χιλιόμετρων από το σπίτι;

Καμιά πενηνταριά…

Θα διήνυαν δηλαδή μια απόσταση 50 χιλιομέτρων για να τους βοηθήσει ο Άγιος με τη Τζωρτζίνα…

Ναι, ναι, ναι… Όλοι το σχολιάσανε, ότι πως γίνεται ρε παιδί μου να κάνεις τάμα, να πηγαίνεις για το παιδί σου, να πονάς και… να βγάζεις selfie»! Από κει αρχίσαμε και σχολιάζαμε και λέγαμε ότι κάτι συμβαίνει… Ήταν όταν ήταν η Τζωρτζίνα στην εντατική, μετά τον θάνατο της Ίριδας.

Εγώ νομίζω ότι αν το έκανε για την ψυχή της, φωτογραφίες δεν θα έβγαζε! Όταν κάνεις κάτι για την ψυχή σου και κάτι που θες να το πιστέψεις, το κάνεις για σένα, το κρατάς για σένα μέσα σου, δεν το κοινοποιείς!

Άρα ο λόγος που πιστεύετε ότι το κοινοποίησε κιόλας;

Προφανώς για να σπρώξει το συναίσθημα του κόσμου, για να μη σταματήσει ο κόσμος να ασχολείται ίσως…

Απορρίφθηκαν όλα τα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ούτε ένα από τα αιτήματα που υπέβαλε η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έκανε δεκτό η 18η ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία διενεργεί την κύρια ανάκριση για τις συνθήκες θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στις 28 Απριλίου, περίπου έναν μήνα μετά την προφυλάκισή της, η Ρούλα κατέθεσε μέσω των συνηγόρων της έγγραφο στην ανακρίτρια, αιτούμενη την διενέργεια συγκεκριμένων πράξεων, καθώς επιμένει να ισχυρίζεται ότι είναι αθώα και πως δεν χορήγησε αυτή τη φονική ποσότητα κεταμίνης στο παιδί, που είχε ως συνέπεια τον θάνατό του, παρόλο που ήρθαν στο φως κοινά ευρήματα και για τα 3 παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, η ανακρίτρια και στα 4 αιτήματα απάντησε αρνητικά, κρίνοντας ότι κάποια έχουν ήδη απαντηθεί από καταθέσεις και στοιχεία που της έχουν προσκομίσει μάρτυρες, ενώ κάποια άλλη δεν πρόκειται να εισφέρουν κάτι νέο στην υπόθεση. Ειδικότερα, το πρώτο αίτημα απορρίφθηκε, καθώς όπως αναφέρει η ανακρίτρια στην απάντησή της, "δεν μας ενδιαφέρει πόση ποσότητα κεταμίνης δόθηκε. Μας ενδιαφέρει ότι η περιεκτικότητα ήταν σε θανατηφόρα συγκέντρωση".

Απορρίφθηκαν τα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο δεύτερο αίτημα απαντά ότι ο διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Ωνασείου έχει προσκομίσει τα συγκεκριμένα στοιχεία από τις 15/4 ενώ την ίδια μέρα έδωσε και κατάθεση. Το τρίτο αίτημα απορρίφθηκε από την ανακρίτρια καθώς τόσο το τοξικολογικό εργαστήριο των Αθηνών όσο και της Θεσσαλονίκης είναι εξουσιοδοτημένα από τον νόμο και συνεπώς παρέχουν αυξημένα εχέγγυα αξιοπιστίας.

Ως προς το τέταρτο αίτημα, η δικαστική λειτουργός τονίζει πως η κατάσταση της Τζωρτζίνας προκύπτει από πλήθος εγγράφως της δικογραφίας. Στο εν λόγω νοσοκομείο (Ωνάσειο), το κορίτσι εισήχθη μόνο στη ΜΕΘ, όπου οι επισκέψεις ήταν περιορισμένες.