Τραγωδία Πάτρα: Μήνυση από την οικογένεια Πισπιρίγκου στον δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Μήνυση από την οικογένεια Πισπιρίγκου στον δικηγόρο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου ξέσπασε φανερά για το γεγονός πως δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου καθώς στην φόρα βγήκαν και διάφορες σημειώσεις της μικρή Τζωρτζίνας που προκαλούν "ανατριχίλα".

Η οικογένεια υποστηρίζει πως ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, προέβη σε παραβίαση του ακινήτου, αφού ακόμη δεν έχει εκδοθεί απόφαση του δικαστηρίου που εξετάζει την παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στους συγγενείς.

Οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας

«Με ποιο δικαίωμα πήραν την τσάντα της Τζωρτζίνας;»

Την δική της παρέμβαση στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έκανε το πρωί του Σαββάτου 28/5 η Δήμητρα Πισπιρίγκου η οποία θέλησε να τοποθετηθεί στα λεγόμενα του δικηγόρου των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, σχετικά με το άνοιγμα του διαμερίσματος όπου έμενε η αδελφή της, Ρούλα, με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Να απαντήσω στον κ. Θεοδωρόπουλο σχετικά με τα όσα είπε στην εκπομπή σας. Όταν πήγα εγώ το πρωί στο σπίτι, και είδα τον κ. Κωνσταντίνο Λέων, τού είπα ότι έχω ενημερώσει την αστυνομία, ήταν έκπληκτος, μου λέει έχει χαθεί η τσάντα του παιδιού, ξέρω πολύ καλά ποιός πήρε την τσάντα του παιδιού. Με ενημέρωσαν ότι η πόρτα του σπιτιού είναι ανοιχτή και ότι υπάρχει κίνδυνος να μπει κάποιος και στο σπίτι της 69χρονης αλλά και στο σπίτι της Ρούλας και του Μάνου.

Μας ενημέρωσαν από την ασφάλεια και μας συνέστησαν να μείνουμε έξω από το σπίτι, προκειμένου να μην μπει κανείς. Να μας ενημερώσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, για ποιόν λόγο μπήκαν στο σπίτι 1.15 το βράδυ και αφαίρεσαν τα αντικείμενα της ανιψιάς μου; Με ποιο δικαίωμα πήραν την τσάντα της; Εμείς εάν θέλαμε να κρύψουμε κάτι δεν θα μπαίναμε να την πάρουμε;

Είναι η τσάντα της 1ης δημοτικού της μικρής και κανένας δεν ξέρει γιατί την πήραν. Ήταν ένα ποδήλατο, η τσάντα, και κάποια πράγματα που είχαν αφήσει τα παιδιά όσο ζούσε η Ευγενία Κούτρα. Δεν έχω ακούσει τίποτα για διάρρηξη του σπιτιού. Δεν ξέρω εάν ο Μάνος ανέβαινε στο σπίτι, η Ρούλα πάντως όχι. Εγώ ήμουν σε συνεννόηση όλη τη νύχτα με την αστυνομία που μού είπαν να τους ενημερώσω εάν γίνει κάτι. Εγώ ενημέρωσα μόλις είδα τον κ. Λέων και ήρθε η αστυνομία, και ο ίδιος δεν γνώριζε για την κλοπή της τσάντας. Στο βίντεο που έχει ανεβάσει ο κ. Θεοδωρόπουλος, ο κ. Λέων δεν ήταν εκεί. Η απόφαση για το σπίτι θα βγει την Δευτέρα. Πώς είναι κληρονόμοι, εάν δεν έχουν κάνει αποδοχή κληρονομιάς;

Η Ρούλα θα το μάθει οταν με πάρει τηλέφωνο, αλλά και το έχει μάθει από την τηλεόραση. Ο κύριος που βγήκε από το σπίτι το βράδυ βγήκε και κρατούσε έναν πάκο με χαρτιά. Δεν ξέρω πού είναι τα κλειδιά του σπιτιού. Εμείς κάνουμε μήνυση για την κλοπή της τσάντας και όχι για την είσοδο των δικηγόρων στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς», κατέληξε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.