Πάτρα: Ένα χρόνο πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου καταδίκαζε την γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η μακροσκελής ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Ένα χρόνο πριν η Ρούλα Πισπιρίγκου καταδίκαζε την γυναίκα που επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών κοριτσιών συνεχίζει να απασχολεί, ακόμα και σήμερα, την κοινωνία, καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί η ενοχή των εμπλεκόμενων προσώπων. Έτσι, σε κάθε εκπομπή καθημερινά, βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία, είτε από μαρτυρίες που επιλέγουν να μιλήσουν είτε από στοιχεία της αστυνομίας ή ακόμα και από τις έρευνες των ίδιων των δημοσιογράφων.

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, το Πρωινό, λοιπόν, παρουσιάστηκε μία ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία αφορούσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την γυναίκα που της επιτέθηκε με βιτριόλι.

Ένα χρόνο πριν, η 33χρονη κατηγορούσε και καταδίκαζε αυτή την γυναίκα για την αιτία που πήρε αυτή την απόφαση, αλλά και τις πρακτικές που ακολουθούσε και την οδήγησαν σε αυτή. Κάτι τέτοιο, όμως, έρχεται σε αντίθεση με τα δικά της πιστεύω.

Η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

«16 Σεπτεμβρίου 2021 αναρτά, λοιπόν, μία φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου και καταδικάζει τη γυναίκα που ζήλεψε, ένιωσε να απειλείται και αποφάσισε να βγάλει από τη μέση την Ιωάννα Παλιοσπύρου, χρησιμοποιώντας τις συμβουλές μιας χαρτορίχτρας. Ουσιαστικά καταδικάζει αυτές τις πρακτικές», εξήγησε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Θα είναι πολύ καλή για πάνελ η Ρούλα Πισπιρίγκου, γιατί έχει άποψη για τα πάντα και δεν διστάζει να την εκφράσει», είπε ειρωνικά ο Γιώργος Λιάγκας

Η μητέρα της κατηγορούμενης χορεύει ζεϊμπέκικο 15 μέρες μετά τον χαμό της Μαλένας

Από την μία η Ρούλα Πισπιρίγκου ταύτιζε τον εαυτό της με την Παναγία και από την άλλη η μητέρα της, δείχνει ένα τελείως απαθές πρόσωπο.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε πως μερικές μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας, η Ελένη Λεγάτου, μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρέθηκε σε ταβέρνα και μάλιστα χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα πολλοί θαμώνες αισθάνθηκαν άβολα με αυτή την κίνηση της κ. Λεγάτου και έφυγαν από το μαγαζί.

Εσείς έχετε πάει στις κηδείες των παιδιών;

«Βεβαίως! Και στα τρία παιδιά είχαμε πάει αλλά αυτό που μου ‘κανε πολύ μεγάλη εντύπωση ήταν στο μικρό το μωράκι, την Ίριδα. Η μαμά της ήταν μαζί με την άλλη την κόρη στην κουζίνα και κουβεντιάζανε χαμηλοφώνως… Κάτι ακούσαμε και αισθανθήκαμε τόσο χάλια που σηκωθήκαμε και φύγαμε».

Τι ακούσατε δηλαδή;

«Κουβέντιαζε η μαμά της μαζί με την αδελφή, που ήταν έγκυος η Ρούλα για να «ρίξουνε» το παιδί. Είχανε την Ρούλα μαζί και της έλεγαν «να το ρίξεις». Δηλαδή, αυτό… και φύγαμε, φύγαμε, φύγαμε! Δηλαδή ήταν τρελό!»

Αυτό έγινε παραμονή της κηδείας της Ίριδας;

«Ναι».

Εσείς τους είδατε καθόλου, κατά τη διάρκεια του πένθους τους και στα τρία τα παιδιά, να διασκεδάζουν όπως ακούγεται;

«Εννοείται! Σε μαγαζί, στην Αχαΐα που η γιαγιά χόρευε ζεϊμπέκικο! Μετά τον θάνατο… η Μαλένα ήτανε, που χόρευε ζεϊμπέκικο σαν να μη συμβαίνει τίποτα! 15-20 μέρες, δεν είχε σαραντίσει το παιδάκι. Έγινε χαμός εκεί… Την βλέπανε, ο κόσμος, κι εμείς απ’ έξω ήμασταν. Με το που είδαμε αυτό το θέαμα, ε δεν θα καθόμουν να χτυπήσω και παλαμάκια σε μια γυναίκα που έχει χάσει το εγγόνι της! Φύγαμε άρον άρον, όλοι, άδειασε το μαγαζί, γιατί φαντάσου ότι εμείς αισθανθήκαμε χάλια».