Πάτρα: Εξοργίστηκαν στο Πρωινό - Η ταύτιση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Παναγία

Οι αναρτήσεις στο Facebook

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Εξοργίστηκαν στο Πρωινό - Η ταύτιση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Παναγία

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν τελειωμό, καθώς σήμερα 2/6 αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου την Τσικνοπέμπτη, έχοντας χάσει και τα τρία της παιδιά. Ωστόσο η προκλητική της συμπεριφορά έκλεψε όλα τα βλέμματα για ακόμα μία φορά.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συγκρίνει τον εαυτό της με την Παναγιά

Το πρωί της Πέμπτης 2/6, η εκπομπή «Πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας νέες αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, που συγκρίνει τον πόνο της με τον πόνο της Παναγίας που ένιωσε όταν έχασε το παιδί της.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για «παράκρουση» της Ρούλας Πισπιρίγκου, κανείς είναι αδιανόητο για εκείνον να συγκρίνει τον εαυτό της με την Παναγία. Ωστόσο η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως η παράκρουση φαίνεται διότι γνωρίζουμε ότι εκείνη κατηγορείται για ανθρωποκτονία, αν αυτό δεν το γνωρίζαμε δεν υπήρχε θέμα με την ανάρτηση.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής σχολίασε την αγιογραφία, ενώ ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε πως «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο».

Η ανάρτηση της Πισπιρίγκου τη μέρα θανάτου της Μαλένας

Ακόμη μία ημέρα που οι αποκαλύψεις για την οικογένεια Δασκαλάκη διαδέχονται η μία την άλλη, με πιο πρόσφατες την κατάθεση της νοσοκόμας για την κεταμίνη που κρατά στα χέρια του ο Τριανταφυλλόπουλος αλλά και τις περίεργες ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα που αγαπούσε να βλέπει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Παράλληλα, αναμένεται με αγωνία το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, που θα ρίξει φως στις συνθήκες του θανάτου τους ενώ την ίδια στιγμή το Πρωινό αποκάλυψε για πρώτη φορά, την ανάρτηση που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου στις 13 Απριλίου του 2019, τη μέρα δηλαδή που έφυγε από τη ζωή η Μαλένα σε ηλικία 3,5 μόλις ετών.

«Πάντα θα είσαι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Καλό σου ταξίδι όμορφη μου» έγραφε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία συνόδευε την ανάρτησή της με μια φωτογραφία της Μαλένας.