Πάτρα: Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Πισπιρίγκου - Τα έτσουξε την Τσικνοπέμπτη ενώ είχε χάσει τα παιδιά της

Τα πήρε στο κρανίο και η Φαίη Σκορδά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Πισπιρίγκου - Τα έτσουξε την Τσικνοπέμπτη ενώ είχε χάσει τα παιδιά της

Παραμένει έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη για την υπόθεση της Πάτρας (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις). Κάθε φορά που η συζήτηση πάει στον χαρακτήρα των δύο βγαίνει μπροστά το πατρικό ένστικτο, κατακλύζοντας το θυμικό του παρουσιαστή και οι εξάρσεις είναι ασταμάτητες.

Αυτή την φορά το «Πρωινό» αποκάλυψε ένα διαφορετικό σκηνικό για το ζευγάρι, όταν μια γνωστή του ζευγαριού, που τους ήξερε καλά περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής πως διασκέδαζε η Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ είχαν χάσει και τα τρία της παιδιά.

Πως γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη η Πισπιρίγκου και ο Δασκαλάκης

Τους έχετε δει να θρηνούν; ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Να θρηνούν, όχι. Αλλά τους έχει δει όλος ο κόσμος, στο σπίτι που μένανε, στην οδό Μπιζανίου, ακριβώς από κάτω είναι μια πλατεία. Εκεί στην πλατεία, πήγαινε η κυρία και έτρωγε τα μεζεδάκια της και έπινε και τα ουζάκια της και τις μπυρίτσες της», δήλωσε η μάρτυρας.

Καθώς είχαν χαθεί και τα τρία παιδιά; συνέχισε η δημοσιογράφος.

«Βεβαίως! Δεν είναι και μια εικόνα όταν θρηνείς και έχεις πένθος, να πηγαίνεις στην πλατεία και να πίνεις μπυρίτσα και μεζέ. Εφόσον έχει χάσει τρία παιδιά μια μάνα, που χτυπιέται και λέει ότι είναι αθώα! Όταν θρηνείς κάθεσαι σπίτι σου! Την Τσικνοπέμπτη είχε πάει κανονικά σε ταβερνάκι και έπινε πάλι κρασάκι και μεζεδάκι. Αλλά μετά που έγινε το μεγάλο θέμα και οι αποκαλύψεις, τότε μαζεύτηκε λίγο», αποκάλυψε η γνωστή του ζευγαριού.

Από γνωστή σειρά του Alpha πήρε την ιδέα της κεταμίνης η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μετά το ρεπορτάζ που έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό την Τετάρτη 1/6 σχετικά με τις αγαπημένες σειρές της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε μία νέα αποκάλυψη προχώρησαν σήμερα Πέμπτη 2/6 όταν έγινε ο κατάλληλος συσχετισμός.

Πιο αναλυτικά μία από τις σειρές αυτές ήταν η “Αγγελική” όπου στο 53ο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 2020 γίνεται αναφορά στην κεταμινή (δείτε εδώ τι κατέθεσε μία εκ των νοσοκόμων), την θανατηφόρα ουσία που ανιχνεύθηκε στο αίμα της Τζωρτζίνας.

– Ο αδερφός σου δεν είναι κτηνίατρος; Θα γράψεις στο συνταγολόγιό του μια συνταγή για κεταμίνες»

– «Κεταμίνες, δε καταλαβαίνω τι μου λες»

– «Δε χρειάζεται να καταλάβεις. Θα γράψεις τη συνταγή στο συνταγολόγιο, θα βάλεις μια υπογραφή και θα μου τη φέρεις» ήταν ο διάλογος των ηθοποιών στη σειρά και περίπου έναν μήνα μετά και πιο συγκεκριμένα στις 20 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη, η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκινά να κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο για την κεταμίνη.