Πάτρα: «Μπορεί να παίζει ρόλο, μπορεί και όχι...» - Τι ταινίες λάτρευε να βλέπει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην τηλεόραση

Προκαλούν αίσθηση οι υποθέσεις τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Μπορεί να παίζει ρόλο, μπορεί και όχι...» - Τι ταινίες λάτρευε να βλέπει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην τηλεόραση

Το πρωί της Τετάρτης 1/6 στην εκπομπή Πρωινό, ασχολήθηκαν για ακόμη μία φορά με το θρίλερ της Πάτρας και τις εξελίξεις που διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς μέσα από νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτονται οι ταινίες και τα τηλεοπτικά προγράμματα που αγαπούσε να βλέπει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Κάποια ωστόσο από αυτά προκαλούν την αίσθηση πολλών και έχουν συζητηθεί εκτενώς σχετικά με το αν σχετίζονται η όχι με την υπόθεση.

Τα προγράμματα που έβλεπε η Πισπιρίγκου

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην Ζήνα Κουτσελίνη, της άρεσε από μικρή να ασχολείται με ιατρικά πράγματα, καθώς και να βλέπει ταινίες τέτοιου περιεχομένου, και πως αυτό δεν σημαίνει πως θα ήταν ικανή για κάποια δολοφονία.

Σύμφωνα λοιπόν με το Πρωινό, στις αναρτήσεις της η Ρούλα είχε δημοσιεύει σκηνές από την ταινία Ευτυχία, όπου η πρωταγωνίστρια έχασε το παιδί της και έκλαιγε στο δρόμο αλλά και την σειρά Αγγελική, που αφορούσε μία νοσοκόμα που ήθελε να πάρει εκδίκηση. Την μεγαλύτερη εντύπωση όμως έκανε η ταινία Shut In όπου μία μητέρα ζει με το τετραπληγικό παιδί της και σε μία σκηνή φαίνεται να το πνίγει...

Πριν την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε...«Μπορεί να παίζει ρόλο, μπορεί και όχι, το τι βλέπουμε στην τηλεόραση μπορεί να δείχνει κάτι για μας μπορεί και όχι...»

Ενώ στο τέλος είπε...«Εγώ ανατρίχιασα πάντως, μπορεί να μην σημαίνουν και τίποτα...οι επιλογές μας, μας καθορίζουν».

«Είναι αντιαισθητικό και ανήθικο»

Το πρωί της Τρίτης 31/5 επίσης προβλήθηκαν στο Πρωινό τα πλάνα του δικηγόρου της σπιτονοικοκυράς να περιφέρεται έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου με την σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας, που οδηγήθηκε στην ανακρίτρια. Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη παρακολουθώντας τα.

«Τώρα αυτή η εικόνα… εγώ δεν θέλω να τη βλέπω. Δηλαδή συγγνώμη σκοτώνονται παιδιά, κάθεται όλη η Ελλάδα να δει τι έγινε με αυτά τα καημένα παιδάκια και για να έχουμε ένα πλάνο και για να κερδίσουμε δημοσιότητα παίρνουμε ό, τι έχει απομείνει από αυτά τα παιδάκια μέσα στο σπίτι τους και το κάνουμε βόλτα.

Είναι αντιαισθητικό και ανήθικο αυτό που βλέπουμε τώρα. Ένας δικηγόρος, ο οποίος δεν έχει καν σχέση με την υπόθεση. Είναι ο δικηγόρος των κληρονόμων του σπιτιού και μπαίνει μέσα και παίρνει πράγματα των παιδιών. Είναι ύβρις. Τι είναι αυτό; Δεν είναι ωραίο… τι είναι αυτό; Παίρνει την τσάντα του παιδιού και κάνει βόλτες», είπε εμφανώς εκνευρισμένη.