Τραγωδία Πάτρα: Νέο αίτημα της Πισπιρίγκου για την επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας

Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα:  Νέο αίτημα της Πισπιρίγκου για την επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας καθώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία αποκαλύπτονται με γοργούς ρυθμούς για τους τρεις θανάτους των άτυχων κοριτσιών.

Από την άλλη, να τονίσουμε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς έχει κριθεί προφυλακιστέα αφού κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Την ίδια ώρα που η υπεράσπιση της 33χρονης ζητά επίσημα πλέον την επανεξέταση ή επαλήθευση των αποτελεσμάτων από την πρώτη εξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Live News» ζητήθηκε, με αίτημα προς την ανακρίτρια, να γίνει ένας επανέλεγχος του δείγματος αίματος στο τοξικολογικό εργαστήριο των Χανίων, ένα από τα καλύτερα εργαστήρια της χώρας.

Οι εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έγινε τραγούδι της ραπ μουσικής

Όσο η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στην επικαιρότητα για την υπόθεση της Πάτρας, καθώς είναι η νούμερο ένα ύποπτη, ένας νεαρός ράπερ εμπνεύστηκε από την τραγικότητα της κατάστασης και έγραψε ένα τραγούδι με τίτλο "Μία ρίμα για το κρίμα". Το τραγούδι παρουσιάστηκε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, και αναλύθηκαν εκτενώς οι στίχοι που επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο καλλιτέχνης.

Η 33χρονης μητέρα παρομοιάζεται με τέρας, ενώ γενικότερα οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούνται σε όλη τη διάρκεια του "κομματιού" είναι ιδιαίτερα σκληροί. Η ιστορία ξεκινά από την δημοσιοποίηση του θανάτου των κοριτσιών και στην πορεία περιγράφεται η στάση και η συμπεριφορά της κατηγορούμενης και το υπόλοιπο τραγούδι μπορεί να το βρει κανείς στην πλατφόρμα του Youtube.