Πάτρα: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που "καίνε" την Ρούλα Πισπιρίγκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάτρα: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας όπου έχει καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς "καίνε" για τα καλά την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «T-Live», η άτυχη Τζωρτζίνα μετά από την ανακοπή που είχε πάθει, εμείς τετραπληγική με αποτέλεσμα η μητέρα της να την κάνει εισαγωγή στην καρδιολογική κλινική με αιτία εισόδου την καρδιολογική ανεπάρκεια και εξέρχεται του νοσοκομείου με καρδιακή ανεπάρκεια.

Δεν είναι όμως η μοναδική φορά που η κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της κάνει εισαγωγή.
Συνολικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει εισαγωγή 20 φορές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση της Πάτρας

Το έγγραφο που ''καίει'' τη Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με την κεταμίνη

Μια νέα εξέλιξη που αφορά στο θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα και την προφυλάκιση της μητέρας τους με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ήρθαν στο φως μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Πιο αναλυτικά το νοσοκομείο Παίδων κατέθεσε ένα έγγραφο, με το οποίο ''καίει'' ουσιαστικά τους ισχυρισμούς της Πισπιρίγκου.

Το έγγραφο αυτό αναφέρεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας και βγήκε λίγο μετά την κατάθεση νοσηλεύτριας, που ήταν παρούσα στα τελευταία λεπτά του παιδιού. Αυτό λοιπόν, αναφέρει με ακρίβεια ποιες 12 φαρμακευτικές ουσίες υπήρχαν στο κιτ, που είχαν οι γιατροί όταν χρειάστηκε να γίνει ανάνηψη της μικρής. Η κεταμίνη ήταν ένα από αυτά αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε και αναφέρεται πως και να είχε χρησιμοποιηθεί σε ακραία περίπτωση δε θα μπορούσε να βρεθεί στο αίμα της.