Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του - Είναι πάντα στο πλάι τους

Ο μικρός Δημήτρης στα χνάρια του Γιάννη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του - Είναι πάντα στο πλάι τους

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει αποδείξει πως έχει μια και βασική προτεραιότητα στη ζωή του, η οποία υπερβαίνει και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αυτή δεν είναι άλλη από την ύπαρξη των δύο γιων του στη ζωή, τους οποίους απέκτησε με τη Φαίη Σκορδά, όσο ήταν ζευγάρι.

Μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία μιας και είναι δύο καλύτεροι γονείς δεδομένου ότι είναι πιο υγιής η μεταξύ τους σχέση. Τα παιδιά είναι γνωστό πως τις περισσότερες ημέρες μένουν με τη μαμά τους, όμως ο Λιάγκας είναι ένας πολύ δραστήριος πατέρας.

Πηγαίνει διακοπές μαζί τους, επισκέπτονται συχνά τη θάλασσα, που τόσο αγαπούν ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, που θα τα συνοδέψει σε κάποια δραστηριότητα. Αυτή τη φορά τον είδαμε να πηγαίνει τον Γιάννη και τον Δημήτρη στο polo.

Το θαλάσσιο στοιχείο είναι κάτι, που αρέσει και στους 3 τους και μέσα από μια ανάρτηση του παρουσιαστή έγινε γνωστό πως ο μικρός Δημήτρης αρχίζει να ακολουθεί τα βήματα του Γιάννη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα για τους γιους του

Γιοι - Λιάγκας

Η αντίδραση του Λιάγκα στο ενδεχόμενου δεύτερου γάμου για τη μητέρα των παιδιών του

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας εκτός των επαγγελματικών της δεν γινόταν να μην την ρωτήσει και για τα προσωπικά της. Ο παρουσιαστής συγκεκριμένα, την ρώτησε αν πρόκειται στο μέλλον αν ξαναπαντρευτεί με τον πρώην σύζυγό της, Σωτήρη Πολύζο με τον οποίο το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται συχνά μαζί.

Η ηθοποιός λοιπόν, ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα να ρωτάει τον ίδιο και την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά, αν εκείνοι θα ξαναπαντρευόντουσαν.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν επικός με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν και ήταν εκείνη η στιγμή που η Φαίη με μπόλικη δόση χιούμορ έριξε την "βόμβα" της.

«Εγώ μπορεί ναι, γιατί βαρέθηκα πια», είπε χαρακτηριστικά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν το σχολίασε...