Ολόκληρος άντρας ο γιός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Είναι ίδιος με τον μπαμπά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ολόκληρος άντρας ο γιός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μπορεί οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Γιώργου Λιάγκα να είναι πολλές (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό του μέλλον) ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για τους δύο γιούς του, Γιάννη και Δημήτρη. Τόσο ο ίδιος όσο και η Φαίη Σκορδά έχουν θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους τα παιδιά τους.

«Εμείς έχουμε δύο παιδιά. Πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εγώ με τη Φαίη πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά», είχε πει ο ίδιος πρόσφατα στην εκπομπή Πρωινό.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τον τέλειο καιρό που έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο και έτσι πήρε τον γιό του Γιάννη και επισκέφθηκαν μαζί την παραλία της Βουλιαγμένης.

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στα Νότια Προάστια και απαθανάτισε μπαμπά και γιό, οι οποίοι μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Φωτοτυπία του Γιώργου Λιάγκα ο μεγάλος του γιός

Γιώργος Λιάγκας Βουλιαγμένη
Γιώργος Λιάγκας γιός

Το υπέροχο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Ο παρουσιαστής περνάει κάθε χρόνο πολλές μέρες στο νησί των Κυκλάδων, ενώ έχει και το δικό του υπέροχο σπίτι.

Ο ίδιος μάλιστα, πολλές φορές έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από το υπέροχο σπίτι του, στο οποίο περνάει υπέροχες στιγμές με τους δύο γιους του, Γιάννη και Δημήτρη.

Συγκεκριμένα, το σπίτι του στην Τήνο διαθέτει μια πισίνα για να χαλαρώνει όταν δεν θέλει να πηγαίνει παραλία, ενώ η θέα του είναι μαγευτική. Βλέπει τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και ένα μικρό μέρος του νησιού.

Όπως όλα δείχνουν και τα παιδιά του απολαμβάνουν με το παραπάνω το υπέροχο σπίτι αλλά και τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν με τον αγαπημένο τους μπαμπά το καλοκαίρι. Μάλιστα μερικές φορές, ο Γιώργος Λιάγκας αποφασίζει να ταξιδέψει στην Τήνο ακόμα και το χειμώνα.

Λιάγκας σπίτι Τήνος