«Το προσκύνησα» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Λάκη Παπαδόπουλου για το πρόβλημα υγείας του

«Όλα αυτά με έκαναν δυνατό»

Μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη του Θανάση Βισκαδουράκη, ο Λάκης Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά, το βράδυ της Πέμπτης 16/6, και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του, το αιμαγγείωμα που αντιμετωπίζει από μικρή ηλικία, ενώ εξήγησε και τον τρόπο που τον επηρέασε στη ζωή του.

Ο καλλιτέχνης ανέφερε, δηλαδή, πως πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο και σίγουρα όταν είσαι μικρός σε ηλικία το θεωρείς περίεργο ή σε κάνει να αισθάνεσαι μειονεκτικά, ωστόσο μεγαλώνοντας κατάλαβε μέσα από τις δυσκολίες αυτές πως είναι πιο δυνατός και μπορεί να καταφέρει πράγματα που ούτε φανταζόταν.

Expand player

Οι δηλώσεις του Λάκη Παπαδόπουλου για το αιμαγγείωμα του

«Αυτό λέγεται αιμαγγείωμα κι είναι εκ γενετής. Πάει μέχρι πίσω και τελείωσε. Πολύς κόσμος το έχει. Μια άλλη το είχε πίσω και το είδα. Εγώ τι να πω; Το προσκύνησα. Τους συνάδελφους τους αγαπάμε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εννοείται πως σε μικρή ηλικία αποτέλεσε θέμα. Ο καθένας ότι έχει λίγο… Αυτό είναι σαν ελιά. Τώρα μου έβαλαν πούδρα. Όλα αυτά με έκαναν δυνατό στις επιδιώξεις μου και με όπλισαν με εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, που δεν την είχα».

Λίγα λόγια για τη ζωή του

Ο Λάκης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1948 στην Αθήνα. Είναι γνωστός και με το όνομα ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην δεκαετία του 60 με το συγκρότημα “Dragons”. Στη δισκογραφία εμφανίστηκε το 1981. Αν και ανήκει στον ευρύτερο χώρο της Ροκ, έχει δώσει πολλά τραγούδια σε καλλιτέχνες από τον χώρο της λαϊκής μουσικής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανοιχτά: «Εγώ είδα δύο νεαρούς να..» - Συγκλονίζει ο Θέμης Αδαμαντίνης με την επίθεση που δέχτηκε στο δρόμο

Ανοιχτά: Τους θέλει μικρότερους και... - Η Καστάνη αποκαλύπτει τα γούστα της για τους άντρες