Συγκλονίζει ο Θανάσης Βισκαδουράκης με την σπάνια αποκάλυψή του - «Ήμουν το πρώτο παιδί που δεν...»

«Είμαι το πέμπτο παιδί μιας οικογένειας με κωφούς γονείς»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Θανάσης Βισκαδουράκης με την σπάνια αποκάλυψή του - «Ήμουν το πρώτο παιδί που δεν...»

Στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το βράδυ της Πέμπτης (9/6) όπου "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για πράγματα τα οποία δεν γνώριζε κανείς για την προσωπική του ζωή αλλά και για την εμπειρία του με την συμμετοχή του στο φετινό Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για το πως έζησε στο ορφανοτροφείο καθώς τόνισε πως «ήμουν το πρώτο παιδί που δεν απέδρασε από το ορφανοτροφείο», αλλά και πώς μεγάλωσε στη Θήβα ενώ ήταν το πέμπτο παιδί μιας οικογένειας με κωφούς γονείς, και δύο κωφά αδέρφια.

Η σπάνια εξομολόγηση του Θανάση Βισκαδουράκη

"Ο πατέρας μου είναι..." - Οι αποκαλύψεις του Θανάση Βισκαδουράκη για την σχέση τους

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, πρώην παίκτης του Survivor 5 για το οποίο έχει κάνει πολλές δηλώσεις και έχει μιλήσει μέχρι και για θέατρο παραλόγου, αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα την σχέση του με τον πατέρα του και τον τρόπο επικοινωνίας τους.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι ο πατέρας του είναι κωφός και ότι τον γνώρισε όταν ενηλικιώθηκε, ενώ χρειάστηκε να μάθει την νοηματική για να μπορούν να έχουν μία ουσιαστική συνομιλία.

Οι αποκαλύψεις του Θανάσης Βισκαδουράκη για τον πατέρα του

«Ο πατέρας μου είναι κωφός και είναι ο ιδρυτής του Σωματείου Κωφών Ελλάδος το 1945. Δηλαδή αν ο πατέρας μου απέτυχε σαν μπαμπάς, δεν ξέρω, πέτυχε να ενώσει αυτούς τους ανθρώπους. Παρόλο που η νέα γενιά δεν υποστηρίζει αυτά που δημιούργησε ο πατέρας μου και είναι πολύ λογικό γιατί η κοινωνία προχωράει και εξελίσσεται», δήλωσε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε έπειτα: «Τον πατέρα μου τον γνωρίζω σε ηλικία 18 ετών, μετά φεύγω δυο χρόνια φαντάρος, στα 20 έρχομαι κοντά του και με ξαναδιώχνει. Έμαθα δηλαδή τη νοηματική μόνο και μόνο για να μπορώ να συνομιλώ λίγο με τον πατέρα μου. Να του χτυπάω το κουδούνι στις 3, να πάω να φάω λίγο φαγητό αν πεινάω και για αυτό μετά μπήκα στα μπουζούκια για να μην τον έχω ανάγκη και να μπορώ να τρώω».