Θανάσης Βισκαδουράκης για την συμμετοχή του στο Survivor 5: «Ήταν τεράστιο το οικονομικό όφελος»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θανάσης Βισκαδουράκης για την συμμετοχή του στο Survivor 5: «Ήταν τεράστιο το οικονομικό όφελος»

Το βράδυ της Πέμπτης (9/6) η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» τον Θανάση Βισκαδουράκη ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για την συμμετοχή του στο φετινό Survivor 5 παρά το γεγονός ότι αποχώρησε σχετικά νωρίς καθώς τόνισε πως ο λόγος της συμμετοχής του ήταν καθαρά οικονομικός.

Οι δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη

«Το Survivor έσκασε από το πουθενά, δεν το περίμενα. Για να μιλάμε ειλικρινά ο κύριος λόγος που δέχθηκα την πρόταση ήταν τα οικονομικά. Το όφελος το οικονομικό ήταν τεράστιο. Δουλειά δεν είχα, πρόταση δεν είχα ούτε τηλεοπτική ούτε και θεατρική, δεν περπατούσε τίποτα και ήμουν οικονομικά σε αναμονή από κάποιες δουλειές.

Δηλώσεις Θανάση Βισκαδουράκη

Όταν η παραγωγή με κάλεσε και μου πρότεινε ευγενέστατα να συμμετέχω, είπα πως δεν έχω δει ποτέ το Survivor αλλά με ήθελε ο Ατζούν. Λέω το ναι και κατέβηκα χαλαρά. Δεν είχα δει ότι υπάρχουν τα συμβούλια, οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, οι έριδες. Δεν είχα δει ποτέ και ήταν δύσκολα».

Πήγα με την σκέψη ότι θα με προσέξουν, ήμουν και μεγάλος στα 53 οπότε υπέθετα πως κάτι θα μου δώσουν. Τίποτα! Η πρώτες 30 μέρες ήταν με δύο κουταλιές ρύζι. Τίποτα άλλο. Συνέχεια τσακωμοί, φωνές, κόντρες, φωνασκίες που μου κούραζαν το αυτί, πεινούσαμε πολύ. Είχαν έρθει όλοι στο παιχνίδι με στρατηγικές αλλά το δεχόμουν. Έτσι είναι η ζωή όμως. Η ζωή δεν είναι αγγελικά πλασμένη».

O Θανάσης Βισκαδουράκης "κατακεραύνωσε" τον Βαλάντη - «Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το μεσημέρι της Πέμπτης 3/2. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor 5 μίλησε για την εμπειρία του αλλά και την συμβίωση με τον Βαλάντη.

«Ο Βαλάντης είναι ένα παρεξηγημένο άτομο. Ο Γιωρίκας και εγώ τον είχαμε από κοντά παρόλο που είχε το τσεκούρι μες στην τσάντα. Εντάξει, αθλητικά δεν το έχει! Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο και αναρωτιόμασταν αν θα φτάσει στον τελικό στόχο. Προσπαθούσα να του ανεβάσω την αυτοπεποίθηση αλλά στις δουλειές της καλύβας ήταν πρώτος. Ήταν ο πρώτος που μας έσωσε από τις βροχές και ήθελε να τον επιβραβεύεις σαν μικρό παιδί.

Ο Βαλάντης βοήθαγε αλλά σιγά σιγά σαν να μεταλλάχθηκε. Μου στεναχώρησε πάρα πολύ τον Γιωρίκα, με συγκίνησε στο έπαθλο επικοινωνίας. Εκεί τον πιάνω, ενώ δεν του μίλαγε κανένας και είχε απογοητευθεί, του είπα πόσο ευαίσθητος είναι. Τον Βαλάντη τον είχε πικράνει ο χαρακτήρας του. Πιστεύω πως από μένα πήρε πολλή αγάπη και ήμουν ο μόνος που επέβαλε στα παιδιά να φωνάξουν το όνομα του» ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.