Survivor 5: «Το θέατρο του παραλόγου!» - Το αιχμηρό σχόλιο του Θανάση Βισκαδουράκη για Μυριέλλα και Κατσαούνη

«Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Το θέατρο του παραλόγου!» - Το αιχμηρό σχόλιο του Θανάση Βισκαδουράκη για Μυριέλλα και Κατσαούνη

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί του Σαββάτου 5/2, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μάλιστα και στο «ειδύλλιο» ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Οι δηλώσεις του Βισκαδουράκη για το «ειδύλλιο» ανάμεσα στη Κουρεντή και τον Κατσαούνη

«Για την Μυριέλλα και τον Κατσαούνη ταιριάζει αυτό που έχω ξαναπεί, διαφημίσεις! Εντάξει, το θέατρο του παραλόγου για μένα… Οι πολλοί τατρικισμοί, οι πολλοί σχεδιασμοί… Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων».

Ψήφιζα πάντα την Μυριέλλα γιατί χαλούσε πάντα την ηρεμία της ομάδας. Ενώ της λέγαμε ότι αυτό που κάνει είναι λάθος, δεν την ενδιέφερε και δεν ήθελε να μας ακούσει. Δεν είμαι ούτε μπαμπάς της ούτε φίλος της ούτε ήθελα να την νουθετήσω. Απλώς της έλεγα ότι αυτό που κάνει εμένα δεν μου αρέσει. Εκείνη συνέχεια με ψήφιζε. Ενώ ερχόταν στην αγκαλιά μου και έκλαιγε, λέγοντας πως δεν θα το ξανακάνει, με ξαναψήφιζε», κατέληξε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Το άγνωστο περιστατικό με τον Θανάση Βισκαδουράκη

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε φυσικά στην εμπειρία του στο Survivor 5.

«Έγινε η επέμβαση, ήταν λίγο δύσκολη, πονάω λίγο, αλλά μέρα με τη μέρα οι γιατροί μου είπαν πως θα γίνω καλά. Με έστειλε η γυναίκα μου στον γιατρό, εγώ νόμιζα ότι δεν είναι σοβαρό. Δεν το ήθελα, έκανα μια πράξη που δεν έπρεπε να κλωτσήσω η αλήθεια είναι γιατί μου στοίχισε και την παραμονή μου στο παιχνίδι. Θα ήθελα να μείνω, θα ήθελα να αγωνιστώ, πέρναγα καλά με τα παιδιά, είχαμε τις αντιθέσεις μας, αλλά τα βρίσκαμε.

Ο Κατσαούνης καθημερινά την έμπαινε σε όλους μας, ακόμα και στον Άρη από την πρώτη ημέρα που ήρθε. Δεν είναι καλό παιδί, όταν μπαίνει στον αγώνα τρελαίνεται. Για εμένα η σχέση της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη ήταν μία ωραία κωμωδία. Γέλασαν όλοι, ακόμα και οι τηλεθεατές. Η Μυριέλλα μιλούσε για ένα Τζον, έλεγε και κάτι άλλα, αλλά εγώ είχα άλλα πράγματα να ασχοληθώ. Με ενδιέφερε η ομαλότητα της ομάδας.

Ο Βαλάντης ήταν δεν ήταν τόσο… κακός, αθλητικά ήταν κακός. Απλά όταν πειράζεις γυναίκες, ηλικιωμένους και παιδιά, θα σε φάω, ζωντανό. Οι άνδρες όταν τσακωθούμε, θα τα βρούμε. Η Μυριέλλα πήγε να εκμεταλλευτεί προς όφελός της της παρεξήγηση του Βαλάντη με την Ευρυδίκη και τότε νευρίασα και τράβηξα μία κλωτσιά. Με τον Βαλάντη δεν έχω μιλήσει από τότε που αποχωρήσαμε, γιατί εμένα με ενδιαφέρει πρωτίστως η οικογένειά μου. Μου έλειψε ο γιος μου και η γυναίκα μου», κατέληξε ο Θανάσης Βισκαδουράκης ο οποίος αναφέρθηκε πρόσφατα στον Βαλάντη με αιχμηρό τρόπο.