Survivor 5: Οι πρώτες δηλώσεις της Μυριέλλας μετά το «διαζύγιο» από τον Κατσαούνη

Ξεκαθαρίζει τα πράγματα!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Οι πρώτες δηλώσεις της Μυριέλλας μετά το «διαζύγιο» από τον Κατσαούνη

Με ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ξεκίνησε το σημερινό 31/1 επεισόδιο του Survivor 5, αφού η Μυριέλλα Κουρεντη, μετά την ανακοίνωση της στο συμβούλιο του νησιού για τον τερματισμό της σχέσης της με τον Γιώργο Κατσαούνη και τη δημόσια συγνώμη προς την ομάδα της, αποφάσισε για μια τελευταία φορά να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Η παίκτρια τοποθετήθηκε επίσης στην κόντρα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Μυριέλλα ξεκαθάρισε τα πράγματα για τον Κατσαούνη και την Ευρυδίκη

Η Μυριέλλα Κουρεντή δήλωσε πως δεν θέλει καμια επαφή με τον Κατσαούνη πλέον, καθώς έπεσε από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του απέναντι στην ομάδα του. Μάλιστα, ανέφερε πως ήταν δίκαιη η υποψηφιότητα του, καθώς έχει κάνει πολλά φάουλ απέναντι στην ομάδα του και έχει απογοητευτεί πάρα πολύ.

«Μετά από τα χθεσινά λεγόμενα του Γιώργου στο Συμβούλιο, έχω να πω ότι ήρθε και το διαζύγιο. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την στάση του. Αυτά που προσπάθησε να πει για να πάρει την προσοχή από αυτά που κάνει και να την στρέψει αλλού… Πραγματικά δεν έχω λόγια. Είμαι τελείως απογοητευμένη. Πλέον δεν θέλω καμία επαφή μαζί του, τον θεωρώ επικίνδυνο πρώτα για τον εαυτό του και μετά για όλους τους υπόλοιπους. Χθες στην ψηφοφορία που είχε την πλειοψηφία των ψήφων για αποχώρηση, ήταν το δίκαιο κατά την γνώμη μου. Είχε κάνει πολλά φάουλ στην ομάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη:

Το ξεκαθάρισμα για τον καβγά με την Ευρυδίκη:

Ο πραγματικός λόγος που ο Κατσαούνης έφαγε άκυρο από την Μυριέλλα

Μια αποκάλυψη έγινε στον αέρα του Πρωινού σχετικά με την συμπεριφορά της Μυριέλλας στο Survivor 5. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστός ο λόγος που η παίκτρια έκανε στροφή 180 μοιρών και ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες της και τους αντιπάλους της για την σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης, ένας παίκτης του παιχνιδιού της αποκάλυψε τι λένε για αυτή πίσω στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να έχει αναθεωρήσει.

«Ο Άρης Σοϊλέδης, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες, είναι ο άνθρωπος που της μετέφερε το κλίμα εκτός παιχνιδιού, τι ακριβώς συμβαίνει. Ακούσαμε την Μυριέλλα να λέει ότι «οι συμπαίκτριές μου θεωρούν ότι έχει μονοπωλήσει τους τηλεθεατές ο έρωτάς μου», μια πληροφορία που δεν μπορεί να γνωρίζει κάποιος ο οποίος βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι. Ο Άρης Σοϊλέδης τής είπε ποιους παίκτες συμπαθεί το κοινό και ποιους όχι. Κι έτσι βλέπουμε τη μεταστροφή της συμπεριφοράς της Μυριέλλας», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.