Survivor 5: O Θανάσης Βισκαδουράκης "κατακεραύνωσε" τον Βαλάντη - «Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο»

«Είναι όμως ένα παρεξηγημένο άτομο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: O Θανάσης Βισκαδουράκης

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το μεσημέρι της Πέμπτης 3/2. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor 5 μίλησε για την εμπειρία του αλλά και την συμβίωση με τον Βαλάντη, ο οποιός νοσεί αυτές τις μέρες από κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Βισκαδουράκη για το Survivor 5

«Ο Βαλάντης είναι ένα παρεξηγημένο άτομο. Ο Γιωρίκας και εγώ τον είχαμε από κοντά παρόλο που είχε το τσεκούρι μες στην τσάντα. Εντάξει, αθλητικά δεν το έχει! Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο και αναρωτιόμασταν αν θα φτάσει στον τελικό στόχο. Προσπαθούσα να του ανεβάσω την αυτοπεποίθηση αλλά στις δουλειές της καλύβας ήταν πρώτος. Ήταν ο πρώτος που μας έσωσε από τις βροχές και ήθελε να τον επιβραβεύεις σαν μικρό παιδί.

Ο Βαλάντης βοήθαγε αλλά σιγά σιγά σαν να μεταλλάχθηκε. Μου στεναχώρησε πάρα πολύ τον Γιωρίκα, με συγκίνησε στο έπαθλο επικοινωνίας. Εκεί τον πιάνω, ενώ δεν του μίλαγε κανένας και είχε απογοητευθεί, του είπα πόσο ευαίσθητος είναι. Τον Βαλάντη τον είχε πικράνει ο χαρακτήρας του. Πιστεύω πως από μένα πήρε πολλή αγάπη και ήμουν ο μόνος που επέβαλε στα παιδιά να φωνάξουν το όνομα του» ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στο χειρουργείο μετά το Survivor 5 ο Βισκαδουράκης - Η πρώτη φωτογραφία από την επέμβαση

Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor - δείτε εδώ βίντεο από τον πανικό στο αεροδρόμιο - και μόλις πριν λίγες ώρες μπήκε στο νοσοκομείο. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Τρίτης 1/2 βρέθηκε σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι ώστε να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έσπασε το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού του σε έναν αγώνα στο ριάλιτι επιβίωσης. Πριν από λίγη ώρα, η Κατερίνα Βισκαδουράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της σύζυγο μέσα από το δωμάτιο της κλινικής.

Όπως θα παρατηρήσετε στην εικόνα, ο ηθοποιός έχει δεμένο το πόδι του. «Καλημέρα και από εμάς», έγραψε η Κατερίνα Βισκαδουράκη που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Θανάση Βισκαδουράκη.

Βισκαδουράκης νοσοκομείο