Survivor 5: Άσχημα νέα για τον Βαλάντη μετά την αποχώρησή του - Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Η ανακοίνωση στον αέρα του Love it

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Άσχημα νέα για τον Βαλάντη μετά την αποχώρησή του - Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Survivor 5, ο Βαλάντης μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρέθηκε για τρίτη φορά θετικός στον κορωνοϊό και εξήγησε ποια είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του.

Η ανακοίνωση του Βαλάντη για την κατάσταση της υγείας του μετά το Survivor 5

«Νοσώ από κορωνοϊό για τρίτη φορά και γι’ αυτό δεν μπορώ να είμαι κοντά σας. Με το που τελειώσει όλο αυτό, θα είμαι κοντά σας για να συζητήσουμε ότι θέλετε. Έχασα 13 κιλά στο Survivor και ήμουν λίγο εξαντλημένος. Αυτή τη στιγμή είμαι κοντά σας για να σας δείξω την καλή μου πρόθεση και ότι δεν συμβαίνει κάτι.

Παρακολουθώ Survivor, βλέπω τι γίνεται, βλέπω πώς ζεις εκεί και πώς φαίνεται στην τηλεόραση. Έχετε δει το 1/10 και θα σας τα πω από κοντά. Θα καταλάβετε πάρα πολλά όταν μιλήσουμε από κοντά. Δεν είδατε όλες τις πτυχές του εαυτού μου», είπε μεταξύ άλλων ο Βαλάντης.

Τι συνέβη ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Βαλάντη

Ούτε να τον βλέπει τον Βαλάντη δεν θέλει ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Happy Day δια στόματος Τίνας Μεσσαροπούλου. Ο παρουσιαστής ούτε κάλεσε, αλλά και ούτε πρόκειται να καλέσει τον τραγουδιστή στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος αρνείται να δεχθεί τον Βαλάντη καλεσμένο στο Καλό Μεσημεράκι, όπως καθιερωμένα πάνε όλοι όσοι έχουν αποχωρήσει από το Survivor. Ο λόγος μάλιστα δεν είναι άλλος από την συμπεριφορά που είχε ο τραγουδιστής μέσα στο παιχνίδι.

Να σημειωθεί πως όπως συνηθίζεται όποιος αποχωρεί κάνει δηλώσεις μέσω Skype στο Love It και στη συνέχεια να πηγαίνει καλεσμένος στο Καλό Μεσημεράκι. Ο Βαλάντης δεν έχει κάτι τίποτα από τα δυο, ενώ και στις δηλώσεις στις κάμερες στο αεροδρόμιο είπε μόνο δυο κουβέντες.