Survivor 5: Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο με την επιστροφή του Βαλάντη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο κακός "χαμός"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο με την επιστροφή του Βαλάντη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πριν από λίγη ώρα επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα ο Βαλάντης μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 5. Ο ίδιος ήταν ένα πρόσωπο το οποίο συζητήθηκε αρκετά κατά την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς είχε κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Μάλιστα, όπως είδαμε επικράτησε ο κακός "χαμός" στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς έσπρωξαν με με μίσος δημοσιογράφο της εκπομπής «Τι λες τώρα». Από την άλλη, η κάμερα του Youweekly.gr ήταν εκεί καθώς απαθανάτισε αποκλειστικές φωτογραφίες κατά της άφιξή του.

Η επιστροφή του Βαλάντη στην Ελλάδα μετά από το Survivor 5

Επέστρεψε ο Βαλάντης

Survivor 5 - Επέστρεψε ο Βαλάντης

Βαλάντης - Επέστρεψε στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Βαλάντης

«Τόσα πήρε ο Βαλάντης στο Survivor 5» - Επιβεβαιώθηκε το υπέρογκο ποσό

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (22/1) ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ένας πολύ στενός φίλος του Βαλάντη, ο οποίος όπως είπε ήταν μαζί του στο ραντεβού που είχε κάνει για να μπει στο Survivor 5 και έτσι γνωρίζει από πρώτο χέρι τα χρήματα που έπαιρνε.

Ο ίδιος σχολίασε τη δράση του φίλη του στο ριάλιτι επιβίωσης, την επίμαχη ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν και το τελειωτικό χτύπημα που τον έστειλε εκτός παιχνιδιού, καθώς και την άγνωστη ιστορία του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Τα χρήματα που πήρε ο Βαλάντης στο Survivor 5

«Ναι, 8.000€ πήρε το ξέρω γιατί ήμουν μπροστά στη συμφωνία. Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση και έμεινα έκπληκτος ήταν με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ήταν ότι πρότεινε στον Βαλάντη να πάει στη δισκογραφική του εταιρεία και πήγαν στον Χάρη Βαρθακούρη που ήταν παραγωγός για τραγούδια αλλά δεν βγήκε ποτέ τίποτα και μετά είδα έναν Λάμπρο Κωνσταντάρα να του βάζει τρικλοποδιές», είπε μεταξύ άλλων ο φίλος του Βαλάντη