Survivor 5: Η απαίτηση της Παπαδοπούλου στην παραγωγή μετά την φράση του Βαλάντη για την υγεία της

Για αυτό δεν την ακούσαμε ποτέ...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Η απαίτηση της Παπαδοπούλου στην παραγωγή μετά την φράση του Βαλάντη για την υγεία της

Χαμός επικρατεί από χθες 16/1, όταν στο επεισόδιο του Survivor 5 και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού ο Βαλάντης είπε μια απαράδεκτη φράση στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχετικά με την υγεία της. Σήμερα 17/1 στο Πρωινό έγινε γνωστή η απαίτηση της επιχειρηματία μετά το γεγονός.

Η απαίτηση της Παπαδοπούλου στον ΣΚΑΙ λόγω της φράσης του Βαλάντη στο Survivor 5

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε ότι η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε από την παραγωγή του survivor να κοπεί στο μοντάζ. «Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της Ευρυδίκης να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη μία φράση για την υγεία της, κόπηκε στο μοντάζ…» είπε χαρακτηριστικά.

Τι συνέβη με Βαλάντη - Παπαδοπούλου

Στο χθεσινό 16/1 επεισόδιο του Survivor κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας στο συμβούλιο η Ευρυδίκη ξέσπασε σε κλάματα αναφέροντας πως ο Βαλάντης της είπε μια φράση χαμηλόφωνα που αφορούσε την περιπέτεια αυτή που πέρασε. Κάτι πολύ σκληρό. Μάλιστα, όλη η ομάδα του επιτέθηκε λέγοντάς του πως ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανε.

Η ατάκα αυτή εννοείται πως κόπηκε στο μοντάζ από την παραγωγή του Ατζούν αφού... όπως έμαθα από την πηγή μου η ατάκα του Βαλάντη ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να ακουστεί ποτέ στον αέρα.

Όπως καταλαβαίνετε ούτε εγώ μπορώ να σας μεταφέρω την ατάκα αυτή. Είναι κάτι που δεν λέγεται. Είναι κάτι πραγματικά απαράδεκτο και θα έπρεπε να νιώθει ντροπή ο τραγουδιστής...

Όταν λένε ότι η πείνα μπορεί να αλλάξει έναν άνθρωπο... πόσο ισχύει... Και ο Βαλάντης μετά από αυτό είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα...