Survivor 5 - highlights 16/1: Οι 3 παίκτες που έφυγαν, τα κλάματα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 16/1: Οι 3 παίκτες που έφυγαν, τα κλάματα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Από όλα είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, αφού παρακολουθήσαμε κλάματα, ειρωνείες αλλά και έναν δυνατό στίβο μάχης. Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Αναλυτικά τα 16/1 highlights του Survivor 5

Κατέρρευσε η Κουρεντή - «Θα φύγω, δεν θα την παλέψω ψυχολογικά καθόλου»

Aπό τα πρώτα κιόλας λεπτά καθώς είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να καταρρέει με αφορμή έναν νέο τραυματισμό που υπέστη η ίδια στο χθεσινό επεισόδιο.

Την ώρα λοιπόν που μιλούσε στην κάμερα η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έκανα το λάθος και μπήκα τραυματισμένη στο Survivor. Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα εδώ δεν θα έμπαινα και ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Μπήκα από την πρώτη μέρα με τρεις θλάσεις. Δύο στο ένα μου πόδι και μια στη δεξιά μου γάμπα. Οι θλάσεις έγιναν τέσσερις, απέκτησα και άλλη στο δεξί μου πόδι».

«Είμαι εδώ και μάχομαι, δεν ξέρω και γω πόσες μέρες… Νιώθω σαν να έχουν περάσει μήνες και πονάω! Προχθές το βράδυ χτύπησα και πάνω στο kit πάρα πολύ άσχημα. Μπορεί να ήταν πάρα πολύ αστείο σαν θέαμα, αλλά αυτό που επακολούθησε δεν ήταν καθόλου αστείο. Ο πόνος είναι μεγάλος. Δεν μπορώ να πατήσω καλά το αριστερό μου πόδι. Χθες έτρεξα και υπέφερα. Το δεξί μου χέρι που ρίχνω τους στόχους είναι μελανιασμένο.

Ειλικρινά, εάν βγω νοκ άουτ και πρέπει να κάτσω άπειρο καιρό χωρίς να κάνω τίποτα εδώ μέσα, από τη στιγμή που έχω μόνο τα αγωνίσματα να μου δίνουν ζωή και κίνητρο, θα φύγω. Δεν θα την παλέψω ψυχολογικά καθόλου».

Η ανακοίνωση του Λιανού "ταρακούνησε" τους παίκτες - Σπάραξαν στο κλάμα μόλις το έμαθαν

Από την άλλη, λίγο πριν ξεκινήσει ο αποψινός αγώνας ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια ανακοίνωση η οποία ταρακούνησε για τα καλά τους παίκτες μιας και δεν το περίμεναν με τίποτα. Έτσι, ο παρουσιαστής ενημέρωσε πως για ιατρικούς λόγους, έπρεπε να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο κάποιοι παίκτες.

«Η Κρυσταλία Κουτσιμάνη με εντολή γιατρού δεν επιτρέπεται να συνεχίσει στο Survivor και της ευχόμαστε καλή συνέχεια. Όπως όλοι γνωρίζετε εξ αρχής το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο απαιτεί αντοχή, καλή ψυχολογία, πάθος και επιμονή στον τελικό στόχο που είναι να απολαύσετε αυτό το ταξίδι ζωής, την απίστευτη αυτή εμπειρία ζωής. Θέλω να σας πω ότι ο Σταμάτης Καλαφατάς και ο Θανάσης Μπέλλος δεν άντεξαν να συνεχίσουν»

«Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς και ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Ο Θανάσης Μπέλλος ήρθε στο Survivor και ήθελε να αποδείξει πως ένας παίκτης στην ηλικία του μπορεί να ανταπεξέλθει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

«Πονούσα πάρα πολύ...κάτι δεν πήγαινε καλά» - Η αναφορά του Μπέλλου στο πρόβλημα της υγείας του

Στον προχθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 είχαμε δει τον Θανάση Μπέλλο να ανακοινώνει τόσο στους υπόλοιπους παίκτες όσο και στον Γιώργο Λιανό πως επιθυμεί να αποχωρήσει λόγω της υγείας του που τον ανησυχεί.

Έτσι από τα πρώτα κιόλας λεπτά του χθεσινού επεισοδίου ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι αποκάλυψε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον εαυτό του καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πονούσα πάρα πολύ μέσα στο στήθος μου σε κάθε βήμα που έκανα»

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Για ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας έπαιξαν στο χθεσινό (16/1) επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι. Και οι 2 ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ στο στίβο μάχης

Τελικά, η ομάδα που επικράτησε στους πόντους και κατάφερε να νικήσει σημειώνοντας το σκορ 10-5 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια το spoil του Youweekly.gr.

Ποιος παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία;

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν στο χθεσινό (16/01) επεισόδιο του Survivor 5 οι Μαχητές, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να αναγκαστούν να παίξουν ένα ακόμη αγώνισμα για να βγει ο νικητής που δεν θα κινδυνεύσει να βγει προς αποχώρηση.

Λίγο λοιπόν μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι Διάσημοι πήγαν ξανά να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να παλέψουν για την ατομική ασυλία.

Τελικά, η παίκτρια που την κέρδισε ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος παρόλο που δεν αγωνίστηκε στο αγώνισμα ασυλίας λόγω του ποδιού του κατάφερε να μην κινδυνεύει για αυτή την εβδομάδα.

Οι συμπαίκτες της Κουρεντή την έκραξαν άσχημα - «Το μόνο που κάνει είναι να στέλνει φιλάκια»

Οι περισσότεροι παίκτες αναρωτήθηκαν σχετικά με την Μυριέλλα Κουρεντή, που αγωνίστηκε κανονικά και με πολύ πάθος μιας και η ίδια δεν έπαιξε στον αγώνα ασυλίας.

Έτσι, μόλις οι παίκτες έφτασαν στην παραλία τους η Αθηνά Ευμορφιάδη με τον Βαλάντη αλλά και τον Γιώργο Πηλίδη αναφέρθηκαν στο πρόσωπό της για το γεγονός ότι εκείνη αγωνίστηκε στον αγώνα ασυλίας και έδειχνε μια χαρά, ενώ συνέχεια λέει ότι έχει θέμα υγείας σοβαρό και δεν προσέχει καθόλου.

Θύελλα αντιδράσεων με την Άσπα - Μιμήθηκε την Ευρυδίκη και "έφαγε" κράξιμο

Στην παραλία των Μαχητών η διάθεση φαίνεται να έχει αλλάξει για τα καλά καθώς ήταν η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την πρώτη ασυλία με αποτέλεσμα να είναι άκρως ευτυχισμένοι.

Έτσι, για να χαλαρώσουν είπαν να στήσουν ένα μικρό θεατράκι μιμούμενοι τους Διάσημους. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης έκανε τον Βαλάντη ενώ η Άσπα υποδύθηκε την Ευρυδίκη η οποία δεν δίστασε να "βάλει" στήθος κάτι που εξόργισε για τα καλά τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι ξενέρωσαν αμέσως μαζί της. Δείτε εδώ τα tweets.

O πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον τάκο θα βρεθεί ο Βαλάντης με 7 ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Έβαλε τα κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και έφυγε από το συμβούλιο

Κατά τη διάρκεια που οι Διάσημοι ψήφιζαν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο Βαλάντης γύρισε και είπε κάτι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την παίκτρια των Κόκκινων να ξεσπάει σε κλάματα.

«Είσαι απαράδεκτος με αυτό που είπες. Ντροπή. Καλά δεν είμαστε; Γιατί δημιουργείς τέτοια θέματα ρε συ, Βαλάντη;», είπε στον τραγουδιστή με έντονο ύφος η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Μετά από λίγο η Ευρυδίκη επέστρεψε πίσω και μετά το τέλος της ψηφοφορίας αποκάλυψε πως ο Βαλάντης της είπε κάτι που αφορά την υγεία της και για αυτό αντέδρασε έτσι.

«Μετά την τοποθέτηση μου, όταν μου έδωσες το λόγο, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε... Αν θέλει μπορεί να το πει, γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου με μια φράση και επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου... Αν θέλει μπορεί να το πει», είπε η Ευρυδίκη κλαίγοντας.

Ο Βαλάντης δεν αποκάλυψε τι ανέφερε στην συμπαίκτριά του και της ζήτησε συγγνώμη, χωρίς όμως να την δέχεται.