Survivor 5: «Τις επόμενες μέρες θα ήθελα να...» - Η ανακοίνωση του Θανάση Μπέλλου άφησε άφωνους τους παίκτες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Τις επόμενες μέρες θα ήθελα να...» - Η ανακοίνωση του Θανάση Μπέλλου άφησε άφωνους τους παίκτες

Πριν από λίγο παρακολουθήσαμε στο Survivor 5 έναν απολαυστικό αγώνα επάθλου όπου η νικήτρια ομάδα κατάφερε να διεκδικήσει όχι μόνο ένα απολαυστικό γεύμα αλλά ακόμη και ένα σκέπαστρο για την καλύβα τους.

Από την άλλη, ο Θανάσης Μπέλλος ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό μετά από την λήξη του αγώνα πως τις επόμενες ημέρες θα ήθελε να αποχωρήσει καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στους αγώνες μιας και ανησυχεί για την υγεία του.

Η ανακοίνωση του Θανάση Μπέλλου στο Survivor 5

Η άγνωστη ρήτρα που έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες στο συμβόλαιό τους

Δύο εβδομάδες πέρασαν από την ημέρα που άνοιξαν για μια ακόμη φορά τα φώτα στον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες μονοπωλούν πλέον το ενδιαφέρον του κοινού. Οι δημοσιογράφοι ξεψαχνίζουν με κάθε τρόπο το παρελθόν τους. Αναζητούν συγγενείς και φίλους των παικτών του Survivor. Σκοπός τους να αντλήσουν πληροφορίες για την προσωπική ζωή των παικτών.

Για πρώτη φορά φέτος στο συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες υπάρχουν αυστηρές ρήτρες εχεμύθειας τόσο πριν μπουν όσο και αφού βγουν από το Survivor. H εταιρεία παραγωγής του Τούρκου μεγιστάνα των media στο φετινό Survivor είναι ιδιαίτερα αυστηρή στο κομμάτι αυτό. Εξάλλου αυτό είχε φανεί ήδη από τον κινηματογραφικό τρόπο που φυγαδεύουν κάθε φορά τους παίκτες που επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί πως εκτός από τους παίκτες και την υποχρεωτική σιωπή τους στο συμβόλαιο υπάρχει όρος που θέτει υπό αυστηρή απαγόρευση και τους... διαβάστε την συνέχεια εδώ.