Survivor 5 - spoiler 16/1: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 16/1: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5 που σόκαρε πολλούς με την ανακοίνωση του Θανάση Μπέλλου, όλοι ανυπομονούν για το αποψινό 16/1 που θα είναι εξίσου συγκλονιστικό. Σύμφωνα με το trailer θα υπάρξουν δυο οικειοθελείς αποχωρήσεις "φωτιά" (σύντομα θα σας έχουμε τα ονόματα τους), λίγο πριν ο αγώνισμα για την διεκδίκηση της πρώτης ασυλίας.

Συγκεκριμένα το σημερινό επεισόδιο ξεκινάει με την Μυριέλλα Κουρεντή να ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα μετά το ατύχημα που είχε στην καλύβα. Δηλώνει μάλιστα πως δεν πίστευε πως το ριάλιτι θα είναι τόσο δύσκολο και πως δεν αντέχει άλλο, με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει από το παιχνίδι και να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και στην οικογένεια της. Ενώ, λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει πως δυο παίκτες αποχώρησαν από το ριάλιτι και γυρνάνε στην πατρίδα.

Το αγώνισμα ασυλίας

Όσον αφορά ωστόσο το αγώνισμα φαίνεται πως θα είναι πολύ δύσκολο. Έχει πολλά εμπόδια, νερό, αλλά και απαιτητικό στόχο! Στο trailer που κυκλοφόρησε όπως είδαμε και οι δυο ομάδες θα τα πάνε πολύ καλά όμως μια θα φέρει τον τελικό πόντο που θα καθορίσει τον νικητή.

Οι Κόκκινοι θέλουν οπωσδήποτε την νίκη, καθώς έχουν χάσει πολλές ασυλίες και ήδη έχουν αποχωρήσει δυο παίκτες της ομάδας τους. Από την άλλη, οι Μπλε δεν θέλουν να αφήσουν τους αντιπάλους να χαρούν άλλο, αφού στο χθεσινό επεισόδιο κέρδισαν τόσο το αγώνισμα όσο και το quiz ερωτήσεων και έφαγαν δυο φορές.

Αυτή η ομάδα κερδίσει την 1η ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr που είναι επιβεβαιωμένες 100% από πρόσωπο που γνωρίζει καλά τα περί Survivor, οι νικητές είναι οι ΜΠΛΕ και θα πάρουν το αίμα τους πίσω.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία του Survivor 5