Survivor 5 - trailer 16/1: Η ανακοίνωση του Λιανού που σοκάρει - Παραπάνω από μια οι αποχωρήσεις απόψε

Καταρρέει η Παπαδοπούλου και φεύγει από το συμβούλιο του νησιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - trailer 16/1: Η ανακοίνωση του Λιανού που σοκάρει - Παραπάνω από μια οι αποχωρήσεις απόψε

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5, όπου ένας παίκτης των Μαχητών ανακοίνωσε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποχωρήσει οικειοθελώς, απόψε 16/1 οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει στους παίκτες και των δυο ομάδων πως υπάρχουν παραπάνω από μια οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα το σημερινό επεισόδιο ξεκινάει με την Μυριέλλα Κουρεντή να ξεσπάει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα μετά το ατύχημα που είχε στην καλύβα. Δηλώνει μάλιστα πως δεν πίστευε πως το ριάλιτι θα είναι τόσο δύσκολο και πως δεν αντέχει άλλο, με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει από το παιχνίδι και να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και στην οικογένεια της.

Ωστόσο, σοκ δεν θα πάθετε μόνο σε αυτό το σημείο! Στην συνέχεια και λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει μερικές οικειοθελείς αποχωρήσεις παικτών που δεν άντεχαν άλλο να βιώνουν αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες του Άγιου Δομίνικου, με την πείνα, την κούραση και την βρωμιά.

Μάλιστα στο trailer όταν ξεκινάει το παιχνίδι δεν μας δείχνει σε πλάνα μαζί όλες τις ομάδες για να μην δούμε από τώρα ποιοι παίκτες έχουν φύγει από το Survivor 5 και να μας κρατήσει σε αγωνία για να συντονιστούμε απόψε το βράδυ στον ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά το αγώνισμα φαίνεται πως θα είναι πολύ δύσκολο. Έχει πολλά εμπόδια, νερό, αλλά και απαιτητικό στόχο! Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την πρώτη ασυλία;

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται "καυτό" spoiler!

Το trailer του αποψινού Survivor 5