Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Με σκορ 10-5!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας

Για ένα ακόμη αγώνισμα ασυλίας έπαιξαν στο αποψινό (16/1) επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι. Και οι 2 ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ στο στίβο μάχης

Τελικά, η ομάδα που επικράτησε στους πόντους και κατάφερε να νικήσει σημειώνοντας το σκορ 10-5 ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώντας με απόλυτη ακρίβεια το spoil του Youweekly.gr.

Η ομάδα που κέρδισε στο Survivor 5

Αστρονομικό το ποσό που παίρνει εβδομαδιαίως ο Ατζούν από τον ΣΚΑΙ - Τόσο κοστίζει κάθε επεισόδιο του Survivor

To Survivor εκτός από το πιο δύσκολο ριάλιτι παγκοσμίως - αφού έχουν πεθάνει 3 παίκτες έως σήμερα - είναι και το πιο... ακριβό. Ο Ατζούν "σκάει" κάθε εβδομάδα μεγάλα ποσά στους παίκτες του και γενικά στο παιχνίδι, αφού πίσω από τις κάμερες υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι. Ωστόσο, όσα δίνει... τόσο περισσότερα λαμβάνει από τον ΣΚΑΙ.

Αυτό το ποσό λαμβάνει εβδομαδιαίως ο Ατζούν από τον ΣΚΑΙ για το Survivor

Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κάνει συμφωνία με τον ΣΚΑΪ να πληρώνεται ανάλογα με την τηλεθέαση του κάθε επεισοδίου. Η βάση εκκίνησης των εσόδων ξεκινάει από το 20% τηλεθέασης και παίρνει 80.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα ωστόσο, με κάθε μονάδα που ανεβαίνει σε τηλεθέαση ανεβαίνει και κασέ κατά 4.000 ευρώ.

Αν για παράδειγμα λοιπόν ένα επεισόδιο φτάσει το 30% ο ίδιος θα εισπράξει από τον ΣΚΑΪ 120.000 ευρώ, εκτός των διαφημίσεων και των χορηγών. Σύμφωνα με τα ποσά του ρεπορτάζ αν το Survivor κάνει (μόνο) 20% όλη την εβδομάδα η εταιρία παραγωγής του Ατζούν παίρνει για 5 επεισόδια 5 Χ 80.000= 400.000 ευρώ.