Πήγαν στο Survivor και πέθαναν - Οι 3 παίκτες που έχασαν τη ζωή τους στο ριάλιτι

Ο ένας ήταν 25 χρονών...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πήγαν στο Survivor και πέθαναν - Οι 3 παίκτες που έχασαν τη ζωή τους στο ριάλιτι

Ο 5ος κύκλος του Survivor έχει επιστρέψει δυναμικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και ήδη από τις πρώτες εβδομάδες που βρίσκεται στον αέρα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Η συμπεριφορά του Βαλάντη, αλλά και η σχέση ανάμεσα στην Μυριέλλα και τον Κατσούνη είναι μερικά από αυτά που έχουν απασχολήσει social media και εκπομπές. Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες δεν έχουν σχολιαστεί έντονα μόνο οι έρωτες και οι τσακωμοί... αλλά και οι θάνατοι που έχουν σημειωθεί κατά την διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως γνωρίζουμε καλά, το Survivor είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουν παίξει στην τηλεόραση, αφού οι συνθήκες διαβίωσης είναι άσχημες και η κούραση μεγάλη. Ωστόσο, πολλοί όλα αυτά δεν τα σκέφτονται καθώς οι παίκτες αμείβονται καλά και εβδομαδιαία, με αποτέλεσμα ο ύπνος στο ξύλο και στο χώμα, η πείνα, η βρώμα και ο στίβος μάχης να μην τους νοιάζει.

Δεν είναι λίγες όμως οι φορές που έχει αποδειχθεί πως το Survivor είναι επικίνδυνο, αφού 3 παίκτες έχουν χάσει τη ζωή τους είτε κατά την διάρκεια του στίβους μάχης είτε στο νοσοκομείο.

Οι 3 παίκτες που πέθαναν κατά την διάρκεια του Survivor

Άνθρωποι που έχουν πεθάνει στο Survivor

Ο πρώτος θάνατος σημειώθηκε το 2009. Πρόκειται για τον Μόντσο Βοντνιτσάροφ από το Βουλγαρικό Survivor. Ο 54χρονος πέθανε κατά την διάρκεια του αγωνίσματος από καρδιακή προβολή.

Ο δεύτερος θάνατος σημειώθηκε επίσης το 2009, στο ριάλιτι του Πακιστάν. Την ώρα αγωνίσματος ο Σάαντ Καν, την ώρα που έπρεπε να κολυμπήσει μεταφέροντας ένα φορτίο 7 κιλών, πνίγηκε καθώς του ήταν αδύνατον να συνεχίσει από το βάρος και την κούραση. Παρόλο που μπορούσε να σωθεί, η παραγωγή δεν τον άκουσε ή είδε - ενώ φώναζε - με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν οι δύτες λίγο αργότερα νεκρό. Ο παίκτης ήταν μόλις 32 ετών.

Ο τρίτος θάνατος σημειώθηκε στο Survivor της Γαλλίας το 2013 και πρόκειται για τον Τζέραλντ Μπάμπιν που ήταν 25 ετών. Ο παίκτης διαγώστηκε με αφυδάτωση, ενώ κατέρρευσε την ώρα του αγωνίσματος από κράμπες. Λίγη ώρα αργότερα όταν η παραγωγή αποφάσισε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο πέθανε από μια σειρά καρδιακών ανακοπών. Αιτία θανάτου όπως αποκαλύφθηκε ήταν καρδιακή ανεπάρκεια σε διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια.