Survivor 5: Οι Μαχητές «ξεφτίλισαν» τον Βαλάντη - «Είναι ο Ντάφυ νούμερο 2»

Μετά το παραλήρημά του στο συμβούλιο του νησιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Οι Μαχητές «ξεφτίλισαν» τον Βαλάντη - «Είναι ο Ντάφυ νούμερο 2»

Με σπόντες και ειρωνείες ξεκίνησε το αποψινό (8/1) επεισόδιο του Survivor 5, με τους Μαχητές να ξεφτιλίζουν κανονικότατα τον Βαλάντη, μετά το παραλήρημά του στο συμβούλιο του νησιού.

Πολλοί από την ομάδα υποστήριξαν πως έχει κάποιο πρόβλημα με τα νεύρα του και πως δεν είναι φυσιολογικό το ένα λεπτό να δηλώνει πως πλέον νιώθει ένα με τους Διάσημους ενώ το επόμενο να λέει πως είναι όλοι ψεύτες.

Μάλιστα, ειπώθηκε από τους Μαχητές πως ο Βαλάντης είναι ο... νούμερο 2 Ντάφυ!

Τα σχόλια των Μαχητών για τον Βαλάντη στο Survivor 5

«Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή» - Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς για τον Βαλάντη

Χαμό έχει προκαλέσει η λεκτική επίθεση που έκανε στο προχθεσινό (5/1) επεισόδιο του Survivor ο Βαλάντης προς την Μυριέλλα. Στα σχόλια που έκανε ο τραγουδιστής προς την ηθοποιό θέλησε να τοποθετηθεί και ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την σημερινή (6/1) του εκπομπή.

«Παιδιά ακούστε λίγο, δεν θέλω να πάρω μέρος. Γιατί με ξέρετε τι είμαι τώρα, θα το πάω εγώ τώρα πολύ… δεν υπάρχει λόγος. Πρέπει να τον βγάλει η παραγωγή. Θα το πάω εκεί που είναι υπερβολή το ξέρω τώρα, τσιμπημένο.

Αυτό εννοώ, ότι πρέπει να φύγει. Μιλάει πάρα πολύ άσχημα, είναι πολύ επιθετικός. Προφανώς ο άνθρωπος του έχει φύγει, έχει ξεφύγει παιδιά. Το παιχνίδι αυτό που είναι ένας εξωτερικός εγκλεισμός κατά τα άλλα, είναι αυτοί μόνοι τους εκεί πέρα, βλέπει ο ένας τον άλλον κάθε μέρα…

Θέλω να πω, ότι ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή δεν περνάει καλά ούτε ο ίδιος. Για να κάνεις μια έκρηξη σε κάποιον, σημαίνει ότι το έχεις ζήσει όλο ήδη μέσα σου και απλά πας και το κάνεις εμετό στον απέναντι. Θα πρέπει να ηρεμήσει λίγο ο άνθρωπος. Πολύ επιθετικός», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.