Survivor 5: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την Άσπα - Μιμήθηκε την Ευρυδίκη και "έφαγε" κράξιμο

«Είστε τουλάχιστον γελοίοι και...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την Άσπα - Μιμήθηκε την Ευρυδίκη και

Στην παραλία των Μαχητών η διάθεση φαίνεται να έχει αλλάξει για τα καλά καθώς ήταν η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την πρώτη ασυλία με αποτέλεσμα να είναι άκρως ευτυχισμένοι.

Έτσι, για να χαλαρώσουν είπαν να στήσουν ένα μικρό θεατράκι μιμούμενοι τους Διάσημους. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης έκανε τον Βαλάντης ενώ η Άσπα υποδύθηκε την Ευρυδίκη η οποία δεν δίστασε να "βάλει" στήθος κάτι που εξόργισε για τα καλά τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι ξενέρωσαν αμέσως μαζί της.

Η κίνηση της Άσπας που προκάλεσε αντιδράσεις

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για την Άσπα

«Θα μου λείψει ο Θωμάκος» - Αυτός είναι ο σύντροφός της

To Survivor 5 ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (26/12) και όλοι οι παίκτες προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις, με όλους να ανυπομονούν να ξεκινήσει το ταξίδι τους.

Μια εκ των Μαχητών είναι η Άσπα Πρεδάρη, την οποία ο Γιώργος Λιανός έσπευσε να χαρακτηρίσει ως... Μαριαλένα νούμερο 2! Και αυτό γιατί αποκάλυψε πως ο σύντροφός της, Θωμάς, έχει δηλώσει εξίσου συμμετοχή στο Survivor.

Ο παρουσιαστής της άφησε ένα υπονοούμενο πως μπορεί να εμφανιστεί σε 1-2 μήνες, με τον ίδιο να αναπολεί τη στιγμή που ο Σάκης Κατσούλης μπήκε πέρσι στο παιχνίδι ως πρώην της Μαριαλένας, με εκείνη βέβαια να έχει γίνει έξαλλη.

Η Άσπα λοιπόν δήλωσε πως θα της λείψει πολύ ο αγαπημένος της και πως η απουσία του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία της.

Οι δηλώσεις της Άσπας για τον σύντροφό της στο Survivor 5

Εμείς ψάξαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και βουαλά! Αυτός είναι ο σύντροφος της Άσπας που "λιώνει" για πάρτη του ενώ όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018!