«Εγώ είδα δύο νεαρούς να..» - Συγκλονίζει ο Θέμης Αδαμαντίνης με την επίθεση που δέχτηκε στο δρόμο

«Νόμιζα θα μου πούνε έλα ρε Θεμάρα ή οτιδήποτε»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Εγώ είδα δύο νεαρούς να..» - Συγκλονίζει ο Θέμης Αδαμαντίνης με την επίθεση που δέχτηκε στο δρόμο

Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 2/6 στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για το τζόγο(όπως θα δείτε παρακάτω), την πιθανότητα απόκτησης ενός ακόμη παιδιού αλλά και την επίθεση που είχε δεχτεί από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή, αλλά και

Η επίθεση που δέχθηκε ο Αδαμαντίδης από νεαρούς μηχανόβιους

«Εγώ είδα δύο νεαρούς να έρχονται και νόμιζα θα μου πούνε έλα ρε Θεμάρα ή οτιδήποτε. Διαχωρίζονται, ο ένας δεν βγάζει το κράνος και κάτι κατάλαβα. Έγινε αφοπλιστικά. Ήταν μια ενέργεια που δεν υπήρχε καμία ένδειξη ή προειδοποίηση» ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Με την ίδια ταχύτητα που έπεσα, με την ίδια σηκώθηκα. Μόλις σηκώθηκα κι οι δύο ξεκίνησαν να τρέχουν. Σου λένε δεν ξέρουμε πως μπορεί να εξελιχθεί. Ξέρω το λόγο αλλά τι να κάτσω να εξηγώ τώρα. Ο καθένας πιστεύει ότι έχει δίκιο» συμπλήρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Οι δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη για τα παιδικά του χρόνια, το τζόγο και τον έρωτα

«Όταν ήμουν μικρός μέναμε σε ένα υπόγειο. Άκουγα τον παππού μου που έμενε στο ισόγειο και τραγουδούσε και από εκεί κόλλησα. Έλεγα μ΄αρέσει αυτό που κάνει, από εκεί πήρα αυτόν τον δρόμο, δεν ήθελα να γίνω γιατρός και δικηγόρος.

Ήμουν στη Σουηδία που τραγουδούσα και ήρθα στην Ελλάδα και μου είπε να κάτσω λίγο ακόμη. Την άλλη μέρα μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε “ίσως να είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε”.

Ήθελα να ξεκινήσω στο λαϊκό αλλά λόγω ηλικίας η εταιρεία θεώρησε πιο σωστό να απευθυνθώ στη νεολαία. Οι πωλήσεις είχαν μεγαλύτερη απήχηση, αποδέχτηκε περισσότερο κοινό τα τραγούδια που είχα. Δυσκολεύτηκα να πείσω τον κόσμο ότι τραγουδάω λαϊκά.

Πολύ βασικό πράγμα στη ζωή μου ο έρωτας. Δύσκολα κρατάει για πολύ καιρό, χρειάζεται και από τους δύο μεγαλοψυχία, σοφία. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Θέλω τη συντροφικότητα, θέλω πάντα μία σχέση δίπλα μου».

Για τον τζόγο είπε: «Δεν το καυχιέμαι, δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον, ίσα ίσα με ενοχλεί να σου υποδεικνύουν πού να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις εσύ αυτό που θες, κάνεις αυτό που σε κατευθύνουν.

Βέβαια, με κούρασε ο τζόγος. Πήγαινα σε παράνομες λέσχες, όχι στα απρόσωπα, γιατί δεν μ΄αρέσει αυτά που θα αφήσω να μην ξέρω πού θα πάνε. Πάω εκεί που ο άνθρωπος θα έρθει και θα μου επιστρέψει κάποια στη δουλειά μου, τον άλλο πού θα τον βρεις; Και κάθεσαι και με βγάζεις σέντρα; Σαν να θες να το διαφημίζεις αυτό, καλώς ή κακώς επηρεάζω ανθρώπους. Εγώ δεν πήγαινα εκεί και έπαιρνα τηλέφωνο “ελάτε”.

Με ενόχλησε γιατί θα μπορούσα να είχα φύγει λαμογιέ, θεώρησα να πληρώσω το τίμημα. Δεν θα κάτσω να σκάσω αν έχει κόστος στην εικόνα μου γιατί πάνω απ΄όλα βάζω π και από τη δουλειά μου – πώς νιώθω εγώ και πώς δεν πιέζομαι να κάνω αυτό που θέλει ο οποιοσδήποτε», κατέληξε ο Θέμης Αδαμαντίδης.