«Είναι απλά μια φωτογράφιση που...» - Η Μαρία Σολωμού δίνει τέλος στις φήμες που την θέλουν με τον Mente Fuerte

«Είμαι ελεύθερη»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσαν στον αέρα της «Super Κατερίνα» η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης, το πρωί της Πέμπτης 23/6. Οι δύο ηθοποιοί παραδέχτηκαν πως 20 χρόνια είχαν σχέση, ενώ εκείνη ξεκαθάρισε και για το τι συμβαίνει με τον Mente Fuerte.

Είναι σε σχέση η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte;

«Ήταν μία φωτογράφιση που μου άρεσε και μου ζήτησε ο Mente να την κάνουμε και θεώρησα ότι θα βγει ωραίο δημοσίευμα. Δεν αγχώθηκα ότι θα γράψουν ότι είμαστε μαζί αφού ήδη το έγραφαν.

Expand player

Είμαι ελεύθερη» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η δημόσια εξομολόγηση του Mente Fuerte για την Σολωμού

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11 ο Mente Fourte. Μάλιστα, ανάμεσα στις ερωτήσεις που του έκανε ο Νίκος Μουτσινάς αφορούσε και το αν είναι σε σχέση με την Μαρία Σολωμού.

Ν.Μ.: Είσαι σε σχέση;
Μ.F.: Όχι είμαι ελεύθερος.
Ν.Μ. Τότε εγώ γιατί φορώ την περούκα κι ιδρώνω; Εσύ πώς είσαι με αυτό; Ότι μπορεί να σε βγάλουν μια φωτογραφία, να δεις μια φωτογραφία ή να δεις τα μαλλιά αυτά σε μια φωτογραφία. Κουνώ την περούκα γιατί έχει ένα βάρος.
M.F.: Εντάξει είναι μέρος της δουλειάς. Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι; Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και δεν έχω απαντήσει ποτέ. Αν με ρωτήσεις κάτι ευθέως, μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ.

Ν.Μ.: Εσείς δεν βλέπετε τα μάτια του; Πες μου Γιώργο. Έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα ότι είσαι μαζί με την Μαρία Σολωμού.
Μ.F.: Την Μαρία την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου… Τη θαυμάζω πάρα πολύ, εκτός του ότι είναι θεάρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με ένα σούπερ τοσοδούλι μαύρο μπικίνι - Η Μαρία Σολωμού σε παραλία της Επιδαύρου

Mαρία Σολωμού: «Θυμάμαι ότι έκλαιγα κάθε μεσημέρι...Με φάγανε» - Η περίοδος που τη δυσκόλεψε πολύ