Αποκάλυψη για πρώτη φορά: Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης είχαν σχέση το 2001

«Θα το πεις ειδύλλιο;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψη για πρώτη φορά: Η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης είχαν σχέση το 2001

Το πρωί της Πέμπτης 23/6 η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσαν μαζί μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη και της εκπομπή «Super Κατερίνα» και παραδέχτηκαν για πρώτη φορά ότι είχαν υπάρξει ζευγάρι στο παρελθόν, αλλά η σχέση τους κράτησε πολύ λίγο.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός είναι ελεύθερη, ενώ πολλοί την θέλουν σε σχέση με τον Mente Fuerte, που όμως δεν έχει επιβεβαιώσει κανείς εκ των δύο.

Η σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Αλέξη Γεωργούλη

«Θα το πεις ειδύλλιο; Ένα φεγγάρι μπορεί να ήταν. Εγώ θυμάμαι πολύ καλά όταν γυρνούσαμε τη φούσκα το 2001, που έχουμε μια βασική ερωτική σκηνή. Ήταν μόνο ο cameraman μέσα. Η στάση ήταν ο Αλέξης να είναι ξαπλωμένος κι εγώ κάθομαι ντυμένη από πάνω του κι είμαστε πολύ σοκαρισμένοι.

Έρχεται η κοπέλα με την κλακέτα χ…η κι (από το άγχος) μου πιάνει τα μαλλιά και φεύγει. Έτσι, όπως ήμουν επάνω στον Αλέξη έπεσα κι εκεί τελείωσε η σκηνή. Δεν σταματήσαμε να γελάμε» ανέφερε η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού βρήκε την σωσία της

Σε μια κατάσταση αρχικής σύγχυσης βρέθηκε η Μαρία Σολωμού πρόσφατα, αφού ξαφνικά είδε μία φωτογραφία στο κινητό της που την προβλημάτισε. Ο λόγος; Το μοντέλο που ποζάρει για μία εταιρεία μαγιό είναι πραγματικά τόσο ίδια με την ηθοποιό, που την έκανε να απορήσει.

Βέβαια η Σολωμού δεν έχει καμία ανάγκη να νιώσει ανασφάλεια από κάποια σωσία, καθώς όπως είδαμε και πρόσφατα στα 47 της διατηρεί εξαιρετικό κορμί που θα ζήλευαν πολλές 20άρες. Η ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία της με μαγιό από παραλία της Επιδαύρου και έκανε τους followers της να αναστενάξουν(δείτε εδώ την ανάρτηση).

''Η κοπέλα; Η χαμένη μου αδερφή λογικά...'' σχολίασε χιουμοριστικά η ηθοποιός

Η σωσίας της Μαρίας Σολωμού