Ιωάννα Σαρρή - Γιώργος Σαμπάνης: Χαμογελαστοί και σε τρυφερό τετ - α - τετ σε συναυλία της Μαρινέλλας

Πολύ όμορφοι και λαμπεροί!

Η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια, που έχουν προκύψει στη showbiz το τελευταίο διάστημα. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο είναι μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους παρ' ότι είναι και οι δύο χαμηλών τόνων. Το ζευγάρι μας έχει συνηθίσει σε πολλές κοινές εξόδους το τελευταίο διάστημα και έτσι έγινε και χθες όπου βρέθηκαν στη συναυλία της Μαρινέλλας στο Κατράκειο Θέατρο δίπλα - δίπλα και πολύ ερωτευμένοι.

Μάλιστα φαίνεται πως το τροχαίο ατύχημα που είχαν πριν από λίγο διάστημα τους έβγαλε πιο ενωμένους και δυνατούς, αφού διέφυγαν και οι δύο του κινδύνου παρά το αρχικό σοκ. Ευτυχώς και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους κάτι που δεν ισχύει και για την εικόνα του αμαξιού τους, που άλλαξε κατά πολύ μορφή!

Expand player

Η νέα κοινή εμφάνιση Σαμπάνη - Σαρρή στη συναυλία της Μαρινέλλας

Η Ιωάννα Σαρρή επέλεξε ένα όμορφο πράσινο φόρεμα ενώ ο Σαμπάνης ήταν ντυμένος στα λευκά.

Μαζί σε κάθε τους βήμα -Η κοινή φωτογραφία από τα Mad VMA

Την πιο όμορφη περίοδο διανύει ο Γιώργος Σαμπάνης, μιας και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή, η οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί και στα δύο τελευταία του video clip.

Το ζευγάρι φαίνεται τρελά ερωτευμένο και πλέον δεν κρύβουν λεπτό την σχέση τους. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 1/7 προβλήθηκαν τα MAD VMA 2022 μέσα από την συχνότητα του MEGA, στα οποία εμφανίστηκε φυσικά κι ο Γιώργος Σαμπάνης.

Με αφορμή λοιπόν τα βραβεία, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες από την μουσική βραδιά, μια εκ των οποίων είναι μαζί με την Ιωάννα Σαρρή.

«Σε λίγα λεπτά στο @megatvcom ! Σας ευχαριστώ για το βραβείο, την αγάπη, την στήριξη, τον @a_rammos για το ντουέτο μας, την ομάδα μου και την εταιρία μου για την στήριξη. Και φυσικά όλους εσάς..!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι - Η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Σαρρή με τον Γιώργο Σαμπάνη

Το λευκό φόρεμα της Ιωάννας Σαρρή στην έξοδο της με τον Γιώργο Σαμπάνη